(a/i)三國志曹操傳online (25) 祝1001唔開post以後成世做非洲人

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
換左于禁貂蟬完全係行行企企
唔出佢又唔係咁

魏延呢隻真係難用﹐我移佢去前面比人打
拳佬真係唔好升

魏延唔錯咖嗢
之前沙漠打ggyy 佢魏延連反棍象裘6星憤怒飾食左孫權紅藍buff 我唔敢打佢 一來有轉禍二來打3拳三來命中率奇低4來有憤怒累積

我都想有憤怒累積
就一陣間一抽入魂中

象裘憤怒飾比魏延真係痴線
Ai用既話

有再反棍象裘憤怒飾玩鮑三娘得唔得?? 冇連擊棍

我有青龍棍同求象﹐但自己用屎波寧黎
乜裝都冇
帽事既> 團三團長
26. 量子帝 > 加左
29. 三秒 柯比克 > 未上水
33. Rafael.(C) 加班狂魔 > 未上水
44. 妙色飛花 > 加左
45. 香港聯盟 > 加左
46. mosangod > 加左
47. 初代火影 > 加左
48. rcxxn > 加左
49. SuGus > 加左
50. 不存在的國度 > 加左
51. 邊荒國 (團3留位27號4點後入)
52. 點鬼知 (團3留位27號2:30點後入)
53. 中二病之神 (團3留位27號2:30點後入)
54. LMF (團3留位27號2:30點後入)
55. 堅哥 (團3留位27號2:30點後入)
56. WilsonNg (團3留位27號2:30點後入)
57. 稀雪 (團3留位27號2:30點後入)
58. 營多麼需要你 > 加左
59. 陸奧 (團3留位)
60. Yakult > 加左
61. LYaN (團3留位)
62. 霍景良 留位
63. kklee 留位
64. 西班牙皇家馬德里
乜裝都冇

逍遙馬經銷商
29. 三秒 柯比克 > 申過團2, 但團2爆人, 拒絕左
乜裝都冇

逍遙馬經銷商

個名咁好都冇人用
唔出佢又唔係咁

拳佬真係唔好升

魏延唔錯咖嗢
之前沙漠打ggyy 佢魏延連反棍象裘6星憤怒飾食左孫權紅藍buff 我唔敢打佢 一來有轉禍二來打3拳三來命中率奇低4來有憤怒累積

我都想有憤怒累積
就一陣間一抽入魂中

Ai用既話

憤怒累積都有得諗wor,咁攻擊力就唔會高不成低不就
不過我寧願再反關羽算
唔出佢又唔係咁

拳佬真係唔好升

魏延唔錯咖嗢

我都想有憤怒累積
就一陣間一抽入魂中

Ai用既話

不過我寧願再反關羽算

二哥好似用命中率係最好﹐見親10隻有8隻都打唔中人咁
btw 有冇巴打食過我個玉璽郭嘉嘅毒?好奇ai打到幾多
因為我自己冇放過毒技

魏延唔錯咖嗢

我都想有憤怒累積
就一陣間一抽入魂中

Ai用既話

不過我寧願再反關羽算

係所以用佢好過,打步兵郝都扣多啲

魏延唔錯咖嗢

我都想有憤怒累積
就一陣間一抽入魂中

Ai用既話

不過我寧願再反關羽算

呢隻我最近用道士大減佢個防﹐易打好多

我都想有憤怒累積
就一陣間一抽入魂中

Ai用既話

不過我寧願再反關羽算

冇啦
今個場一定要地形馬
突進攻擊行足7步1.56 倍傷
況且唔用馬腳太短分分鐘埋唔到人身
始終平原山地先係佢最屈機既場
因為我自己冇放過毒技

偽公子 會唔會抵啲

印仔俾物理系好似著數啲
文職無會心強化
申請左團III

咩id?

sorry, 吉列港豬

團III係未冇位啦?
因為我自己冇放過毒技

偽公子 會唔會抵啲

印仔俾物理系好似著數啲
文職無會心強化

之前有偽君子但係分咗啦哈哈
同埋好驚佢兩下毒都係唔扣血
所以寧願用墨子嗰啲,不過而家冇所以用玉璽
痴9線
無啦啦有成70人
因為我自己冇放過毒技

偽公子 會唔會抵啲

印仔俾物理系好似著數啲
文職無會心強化

好想升公子丕
但我索旨係每一個職升一個人先......
痴9線
無啦啦有成70人

係時侯組團4
搵人做團長
因為我自己冇放過毒技

偽公子 會唔會抵啲

印仔俾物理系好似著數啲
文職無會心強化

好想升公子丕

呢期玩咩職
因為我自己冇放過毒技

偽公子 會唔會抵啲

印仔俾物理系好似著數啲
文職無會心強化

好想升公子丕

呢期玩咩職

升到關羽>下隻甘寧>李明/策士(未決定)>肥董
帽事既> 團三團長
29. 三秒 柯比克 > 加左
51. 邊荒國 (團3留位27號後入)
52. 點鬼知 (團3留位27號後入)
53. 中二病之神 (團3留位27號後入)
54. LMF (團3留位27號後入)
55. 堅哥 (團3留位27號後入)
56. WilsonNg (團3留位27號入)
57. 稀雪 (團3留位27號入)
58. 營多麼需要你 > 加左
62. 霍景良 留位
因為我自己冇放過毒技

偽公子 會唔會抵啲

印仔俾物理系好似著數啲
文職無會心強化

之前有偽君子但係分咗啦哈哈
同埋好驚佢兩下毒都係唔扣血
所以寧願用墨子嗰啲,不過而家冇所以用玉璽

好撚痛
毒煙都打到咁
血毒應該收左皮
我仲要著左策略-30%傷
我冇著既話毒煙都打900
帽事既> 團三團長
29. 三秒 柯比克 > 加左
51. 邊荒國 (團3留位27號後入)
52. 點鬼知 (團3留位27號後入)
53. 中二病之神 (團3留位27號後入)
54. LMF (團3留位27號後入)
55. 堅哥 (團3留位27號後入)
56. WilsonNg (團3留位27號入)
57. 稀雪 (團3留位27號入)
58. 營多麼需要你 > 加入
62. 霍景良 留位
65. 鄭帥 (留位)
留多句
現在退了其他團
24小時後再申請
因為我自己冇放過毒技

偽公子 會唔會抵啲

印仔俾物理系好似著數啲
文職無會心強化

好想升公子丕

呢期玩咩職

升到關羽>下隻甘寧>李明/策士(未決定)>肥董

關羽 溜冰果陣
真係最易打角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞