(a/i)三國志曹操傳online (25) 祝1001唔開post以後成世做非洲人

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
申請左團3
Id 林檎國
大家有冇親友有舊iphone賣
信連登巴打好似好過出面買二手

小心d fever d 野

出曬名搵水魚平台
岩岩出左出師表包個廣告,一買變左21張許可

買錯包

係咪258先?
258 就賺到笑

買錯包

按出師表包個廣告,用指紋比錢,買完變左21張許可

係咪258先?
258 就賺到笑

係就唔撚出post 啦

係咪258先?
258 就賺到笑

係就唔撚出post 啦

係咪258先?
258 就賺到笑

係就唔撚出post 啦

諗緊退唔退,好驚一退比人ban 左ac

係咪258先?
258 就賺到笑

係就唔撚出post 啦

refund 再買過囉

係咪258先?
258 就賺到笑

係就唔撚出post 啦

快啲叫佢賠啦!隨時送返畀你
係fb開post 我哋全部連登扮受害者一齊推到佢買一送二

係咪258先?
258 就賺到笑

係就唔撚出post 啦

備咗案先,睇佢點回

係咪258先?
258 就賺到笑

係就唔撚出post 啦

備咗案先,睇佢點回

即係買出師表變左許可證包?

係咪258先?
258 就賺到笑

係就唔撚出post 啦

備咗案先,睇佢點回

見到個email 佢講明apple 要自己退

但一間我退左就ban 咪仆街

公就佢贏,字我輸

係咪258先?
258 就賺到笑

係就唔撚出post 啦

備咗案先,睇佢點回

即係買出師表變左許可證包?

係,如果係258 買許可都算
而家係4xx 買許可包

係咪258先?
258 就賺到笑

係就唔撚出post 啦

備咗案先,睇佢點回

公就佢贏,字我輸

備案姐,到時佢ban你係佢問題
因為你係買碎片包嘛
最多一陣佢彈出嚟我幫你cap圖睇下係咪link錯貨

係咪258先?
258 就賺到笑

係就唔撚出post 啦

備咗案先,睇佢點回

公就佢贏,字我輸

備案姐,到時佢ban你係佢問題
因為你係買碎片包嘛
最多一陣佢彈出嚟我幫你cap圖睇下係咪link錯貨

決定唔退,轉埋曹丕,8隻5轉,睇下衝唔衝到30關

睇下我為公會付出幾多

係咪258先?
258 就賺到笑

係就唔撚出post 啦

備咗案先,睇佢點回

公就佢贏,字我輸

佢做錯唔敢bam你既

用撚左d野先 再退 再屌7佢 唔係備案 係屌7佢

係咪258先?
258 就賺到笑

係就唔撚出post 啦

備咗案先,睇佢點回

公就佢贏,字我輸

試下去客服中心同佢講左先
不過佢可能會話ching 入指紋個陣冇睇清楚就買
再唔係升埋下隻5轉打千里行打多d碎囉
反正劉備個包抵過同樣係418既公文包 好似係
更新完pvp d破陣引導撚打到我先發無反一棟都無 想棄

你淨係擺一隻先發無反係頭咪冇事囉

弓手除外

我練李明同呂布 有弓手就上呂布 冇弓手就上李明
i win

弓手除外

i win
下一回就比人夾死
由其係d郝昭頂位人

決心唔退,豪比佢

有錢多,一合出左

係咪258先?
258 就賺到笑

係就唔撚出post 啦

備咗案先,睇佢點回

公就佢贏,字我輸

試下去客服中心同佢講左先
不過佢可能會話ching 入指紋個陣冇睇清楚就買
再唔係升埋下隻5轉打千里行打多d碎囉
反正劉備個包抵過同樣係418既公文包 好似係

呢個係虛假商品說明,隨時係犯咗商品說明條例
不過如果買錯都ok嘅就算啦

弓手除外

i win
下一回就比人夾死
由其係d郝昭頂位人

對ai都比人夾死 咁個player都應該食得屎囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞