(a/i)三國志曹操傳online (25) 祝1001唔開post以後成世做非洲人

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
帽事既> 團三團長
26. 量子帝 > 加左
29. 三秒 柯比克 > 加左
33. Rafael.(C) 加班狂魔 > 加左
44. 妙色飛花 > 加左
45. 香港聯盟 > 加左
46. mosangod > 加左
47. 初代火影 > 加左
48. rcxxn > 加左
49. SuGus > 加左
50. 不存在的國度 > 加左
51. 邊荒國 (團3留位27號後入)
52. 點鬼知 (團3留位27號後入)
53. 中二病之神 (團3留位27號後入)
54. LMF (團3留位27號後入)
55. 堅哥 (團3留位27號後入)
56. WilsonNg (團3留位27號入)
57. 稀雪 (團3留位27號入)
58. 營多麼需要你 > 加左
59. 陸奧 (團3留位)
60. Yakult > 加左
------------------------21個啦3團
61. LYaN
62. 霍景良 (申請中)
63. kklee (申請中)
64. 西班牙皇家馬德里(申請中)
65. 鄭帥 (申請中)
66. 漆国 (申請中)
67. AAA (申請中)

想加入
可以點做?
爆哂人?
有沒有人繼續開?

我唔介意幫手開既

有冇人開IV?冇嘅就請巴打開,後面嘅就入IV
怕唔夠人令巴打白開浪費咗金

開左IV
而家一贏一彈一贏一彈
兩場拎10分 龜速上升

今日更新咗之後,一落雪就勁lag,每下青龍都驚彈game

yes 雪場特別易彈
戰棋game都要咁多ram做乜
于禁真係
開左西蜀IV喇,大家可以加入
留個名
等我知道係邊位巴打入黎
呢度好多ifanboy
其實有冇人係googleboy講下用咩機 打曹操傳既情況
>爆機兄弟
有無位可以收我
呢度好多ifanboy

an = 模擬器
>爆機兄弟
有無位可以收我

開左西蜀IV
呢度好多ifanboy

an = 模擬器

我唔信冇人用an手機玩
呢度好多ifanboy

an = 模擬器

我唔信冇人用an手機玩

LG 老爺機G3, 用左幾年, 正常使用中,少彈
呢度好多ifanboy

用LG燒底板機玩
但係好快就冇乜電
所以喺屋企盡量用bluestacks玩
又,不過ipad啲畫質好似靚啲
仆街, 比d濕9團踢左
連登仲有冇團
呢度好多ifanboy

an = 模擬器

我唔信冇人用an手機玩

2g定3g ram
咁講法 htc10夠玩啦 唔駛買iphone咁煩
呢度好多ifanboy

an = 模擬器

我唔信冇人用an手機玩

2g定3g ram

c9pro好順,冇彈過
呢度好多ifanboy

an = 模擬器

我唔信冇人用an手機玩

2g定3g ram

2GB RAM咋, 所以唔洗買咁貴既機, 我部G3仲係日版水貨, 3年前都係買2000元
呢度好多ifanboy

an = 模擬器

我唔信冇人用an手機玩

2g定3g ram

c9pro好順,冇彈過

開左西蜀IV喇,大家可以加入
留個名
等我知道係邊位巴打入黎

漆国
成班平時唔出聲..無啦啦有70人

無人無裝 搭唔到咀

show出嚟睇下先啦
佢地都話自己非洲架

真非,得支破陣棍 ,完。

無人無裝 搭唔到咀

show出嚟睇下先啦
佢地都話自己非洲架

小薯就係破陣起家

無人無裝 搭唔到咀

show出嚟睇下先啦
佢地都話自己非洲架

人狗分界棍喎

無人無裝 搭唔到咀

show出嚟睇下先啦
佢地都話自己非洲架

小薯就係破陣起家

所以我同個位ching 都係非 完。
呢度好多ifanboy

an = 模擬器

我唔信冇人用an手機玩

2g定3g ram

2GB RAM咋, 所以唔洗買咁貴既機, 我部G3仲係日版水貨, 3年前都係買2000元

我果部3年前免費 性能差咁遠
申請左4會
ID: GFriendRough

無人無裝 搭唔到咀

show出嚟睇下先啦
佢地都話自己非洲架

小薯就係破陣起家

連擊扇呀dllm

無人無裝 搭唔到咀

show出嚟睇下先啦
佢地都話自己非洲架

小薯就係破陣起家

連擊扇呀dllm

玉璽>>>>連策扇no doubt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞