(a/i)三國志曹操傳online (25) 祝1001唔開post以後成世做非洲人

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
部機太廢 貢獻唔到個團 sor9ry

換機啦﹐IP6S 夠係玩呢隻GAME
孫乾第3招開咩好
mp+15%定補強化
孫乾第3招開咩好
mp+15%定補強化

補強 四神 防連擊

真心冇錢
合到件減20%物傷甲 留唔留好

利申:冇七星甲 另外有一件六星減策傷30%

真心冇錢

用電話PLAN 換機最抵架啦
借問,岩升到隻劉宮80,應該開邊兩招技?
合到件減20%物傷甲 留唔留好

利申:冇七星甲 另外有一件六星減策傷30%

留啦, 打PVE用都好, 食埋藥-50%物傷嫁啦

99先算啦
btw 有冇巴打食過我個玉璽郭嘉嘅毒?好奇ai打到幾多
因為我自己冇放過毒技

偽公子 會唔會抵啲

印仔俾物理系好似著數啲
文職無會心強化

好想升公子丕
但我索旨係每一個職升一個人先......

呢期玩咩職

升到關羽>下隻甘寧>李明/策士(未決定)>肥董

關羽 溜冰果陣
真係最易打角色

好似無乜角色會有70地形..

真心冇錢

而家有合約係身 同埋唔見有6s呢d舊機plan喎

真心冇錢

仲有pccw果d plan貴撚到
人地而家78蚊一個月都有
btw 有冇巴打食過我個玉璽郭嘉嘅毒?好奇ai打到幾多
因為我自己冇放過毒技

偽公子 會唔會抵啲

印仔俾物理系好似著數啲
文職無會心強化

好想升公子丕
但我索旨係每一個職升一個人先......

呢期玩咩職

升到關羽>下隻甘寧>李明/策士(未決定)>肥董

關羽 溜冰果陣
真係最易打角色

好似無乜角色會有70地形..

戰車上山
利申:今星期千里行打高順先知

真心冇錢

呢d要問

去手機台開個po可能有人幫到你

真心冇錢

咁就dcfever 2手 6S大機 $3000

真心冇錢

咁就dcfever 2手 6S大機 $3000

頂到等8出﹐6S爭兩代就會跌到兩千頭至中間

99先算啦

有排都未99啲Rank都唔知仲要升幾耐先可以儲到250萬黎升裝
而家先7隻99
起碼要等多1個月先有機打爆千里行
希望多d活動送許可書
唔好意思,返工冇wifi 更新, 返到屋企會上水

99先算啦

有排都未99啲Rank都唔知仲要升幾耐先可以儲到250萬黎升裝

可以分開合咖

99先算啦

可以分開合咖

一言驚醒步驚雲我ON撚9左好耐
聯盟貢獻值點計法?
係咪PvP,PvE都會加?
點升快d
聯盟貢獻值點計法?
係咪PvP,PvE都會加?
點升快d

有君主exp果d
x 1% count聯合exp

我都想有憤怒累積
就一陣間一抽入魂中

象裘憤怒飾比魏延真係痴線
Ai用既話

有再反棍象裘憤怒飾玩鮑三娘得唔得?? 冇連擊棍

我有青龍棍同求象﹐但自己用屎波寧黎

憤怒累積都有得諗wor,咁攻擊力就唔會高不成低不就
不過我寧願再反關羽算

二哥好似用命中率係最好﹐見親10隻有8隻都打唔中人咁

係所以用佢好過,打步兵郝都扣多啲

冇啦
今個場一定要地形馬
突進攻擊行足7步1.56 倍傷
況且唔用馬腳太短分分鐘埋唔到人身
始終平原山地先係佢最屈機既場

關羽用地形馬行足7步可以三刀秒冇上防BUFF既郝昭
轉禍要好似要完成晒成個攻擊動作先發動,關羽第一刀打唔多過一半,郝昭唔會發動轉禍住,之後個兩刀中晒就可以秒到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞