生化危機: 死亡島 最新預告

578 回覆
285 Like 15 Dislike
咁拍落去 幾時先畀Leon Ada收成正果
個博士好撚正
想知
有生之年系列
其實佢地都已經40歲都未一齊
講真有呢5條友喺度
再強嘅生化兵器都只係紙板嚟
今次個戲名根本就係講緊敵方個邊
咁齊人唔差在加埋Ada啦
睇細圖以為綠衫係Steve
其實係咪已經放棄咗呢個角色
好想睇佢同Claire storyline
今次無 Ada ? 最想睇就係 Leon 同 Ada !
(講開就講,之前某一集電影,將 Ada 整到個樣勁老,真係黑歷史!
虎紋勁深⋯如果之後集數再出,真係唔好再咁搞。)
其他集數加埋遊戲嗰邊嘅 Ada 都大致好評,最正就一定係6代!

今次又有 Claire ,幾時會同 Leon 和好?

好希望 C社仲會有機會俾 Ashley 客串出場都好,
4代重製版嘅 Ashley 真係好正!
(搞到 Ada 都呷醋⋯好好睇!)
我同身邊朋友一向都係 Leon 同 Ada 派,
但係今次玩完4代,重製版,我代入個角色,內心都好動搖⋯
(係 Leon 先咁唔正常⋯專一到咁樣⋯⋯)

PS. 講到尾,無論係遊戲定電影,只要係繼續係呢班真正主角群,
我都一定會玩同睇!
(六代之後嘅垃圾外傳就算吧啦! 希望之後會回到正軌!)
邊個大波波先
正撚到
正撚到
上次套生化危機同今集台灣有份做,都有香港人參與
Claire係隱藏角色,一拳超人

Chris係龍師傅,乾坤一開,三七氣流一轉,以命換命

Jill係先係主角,有主角光環加持加埋炸彈背心,無敵防禦

至於Leon呢件路人,除咗有L用外,咁耐而來都係靠your face your fate,次次都有Ada課神器同載具,先mission complete咋
Chris都2周目有無限火箭炮
仲用體技做乜鳩
全部都係經典skin
大佬 轉下色都好啊
D衫一定好臭,著咁耐
生化危機電影版玩到爛la bo
想鐘個頭埋去阿jill心口索下
Ada好似已經變左御用搞局嘅角色唔會上到大枱
是但搵一個都夠做啦
Boss: 投降喇 投降喇痴撚線

7係電影兩年後既事
想同jill隻揪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞