生化危機: 死亡島 最新預告

578 回覆
285 Like 15 Dislike
Claire: Man…

Leon: Woman…
Ashley,應該故事可以繼續落去
講佢當選做總統要求leon隨傳隨到
果陣中毒病連頭髮都白埋,不過都好正
個隻其實都幾好玩
但係 4 入面兩架快艇無事
結局唔計
2代, 6代又爆, 電影版爆得仲甘
6代架飛機
全機人陪葬
中間同 Ada 一齊坐果架呢
點解好似返左去3嗰look 明明Jill喺5嗰look唔同曬
等睇9代完左之後搵班毒二代上位
Sherry:G病毒
Jake:始祖病毒
Rosemary:霉菌
Moira Burton:T-Phobo病毒
------------------------
Natalia Korda:T-Phobo病毒
Manuela Hidalgo:T-Veronica病毒
應該得hunk先夠呢班友抽
咁多隻怪應該係得暴君先最有壓迫感 (講緊cg電影)
想當年第一次睇Damnation
Leon 比兩隻暴君追睇到勁絕望
其他人我理解到開拖著曬vest,戰鬥服好合理,佢仲著住bio3果套真心唔明

仲有5後去到8,Chirs係老左勁多,其他舊角色都係有啲顯老,係得蕉冇變;唯一諗到係capcon唔想整新模,又想喺俾wesker同chirs收埋蕉黎玩左近十年後拉返佢入主線
點解我覺得啲Resolution 好似十幾年前嘅3D電影咁
呢個jill點解好似大過re3
上網睇, Jill已經41歲
大佬,有個咁勁既 spy 做你女朋友 / 老婆,作為男人你既日子都幾難過
Jill個合理解釋就係中過T病毒, 可以青春常駐
至於點解用返3代套衫, 個解釋仲簡單, 因為觀眾, (甚至連capcom自己)都係衰咸濕
春麗
近身格鬥究竟武器商人勁d定女總統勁d
一個打贏chris兩次 一個贏Ada同對leon佔上風
呢隊 young avengers 得 Jake 一個男仔唔平衡 wo
Tony Stark : We have a Hulk
Leon S Kennedy : We have a Chris
生化危機都係用3D動畫拍先好睇, 拍真人版點都係柒
Claire唔知leon 交換左條件
機密嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞