生化危機: 死亡島 最新預告

578 回覆
285 Like 15 Dislike
我覺得都係Leon 同 Chris. Claire 可能都係客串下

變番1同CV樣
不過要夾埋Sherry 先得,個個同佢講野都WFC 就唔好睇
兩套時間線唔係隔咗好耐咩
leon又渣車
chris又敢坐
套港漫依家睇真係勁好睇
手扣都可以做武器
印印原版第4代後面特登除眼鏡,應該都搭哂糖wo
負負得正
果陣隨書送好多野,D 火機刀仔我以前全部都有
好中二 求下佢唔好再出
根本 Jake 同 Sherry 個人設係預備接棒做主角第二代,開一隻game 俾佢地做主角完全唔過份,元祖果班客串露個樣就夠。

故仔都諗埋:元祖角色 去Dead Island 做任務,事前 Sherry 接到任務所以無跟埋,點知中途Leon 收到消息 Sherry 失去聯絡,Leon 行唔開唯有Jake 去幫手。Jake 一聽到Sherry 有危險即刻衝去救人
末日逃生指南 (喪屍版)
Netflix,唔肯定齊唔齊
poster 入面一人一飛手槍 都死
應該九成都有Ada客串 生化第一間諜個鼻仲靈過喪屍犬
同埋佢唔係未正式上過大枱 惡化個集佢戲份已經算係女主角 講game 6代佢既角色仲突出過helena 尤其有個假既幫佢再加戲
臨尾掉個火箭筒比Leon
睇預告今集火箭炮俾Chris 用左,Leon 最多俾佢做司機
兩個角色個老豆都係最終boss
不過sherry可能對玩家黎講更有情意結 畢竟細個玩re2就有佢陪伴
cg電影好似一套都冇 得套真人劇同cg劇
剛剛入Netflix 搵無晒 明明之前有一兩套,最近果套我就係Netflix 睇
戲定game
香港區落左架,試下vpn去日本/歐美地區可能有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞