生化危機: 死亡島 最新預告

578 回覆
285 Like 15 Dislike
Bio5係佢救Chris
如果唔係佢Chris死左啦
Rebecca電影先出姐,同Claire一齊退居左二線,佢做學者出game都好難預佢

其實蕉都唔係太女性化,除左俾wesker捉左黎玩果幾年外都太事業,正事外乜柒都唔多理

其實我覺得8俾蕉替chirs個位會好啲
chirs救洗腦蕉先,仲一搵就痴漢燥狂癲佬咁搵左幾年

埋尾先黑人揸直升機,蕉掉火箭炮
無計,係正傳出登太少
唔似得其他人keep住曝光
Bio啲女嚟計,Jill又大波又型又靚
Ada又cool又識收兵
係Claire個定位唔算好突出,唔夠人氣都正常
你要重玩
時間線係Jill同Chris進攻Spencer個城堡遇見Wesker
Jill為左救Chris先攬住Wesker跳崖後被洗腦
之後先到Re5
我屌,你講再前啲lost nightmare依段

冇錯係,冇蕉撞走wesker襟兄弟chirs已經香左
cg入面嘅ada應該係最醜果件
我覺得仲衰過re4
Chris先有公主特性
一代玩Jill路線就比jill 救
2就比呀妹以為要救佢
Cv打比Leon叫佢幫手
Re rev1就比Jill救左個假人
5代比jill 救左
6代比皮爾斯同啲隊員救 仲要累死晒
8代 Ethan 幫佢撳炸彈等佢唔使死
被照顧的CHRIS
罰你睇多次cv
仲有有集漫畫都比個𡃁仔主角幫過手
Cg動畫Leon就電單車衝入去救場
Boobies!!!
仲要發公主脾氣

比Piers鬧
鍾意CLAIRE會唔會俾人定位係青頭OR毒撚
導演:而家無叫你還手,你做沙包捱招咋。記得捱多幾招先好死呀
一唔算啦,揀另一條路線會變左救另一個主角

2,Rev1誤會黎姐,後者調返轉佢去救人

CV叫Leon幫手搵阿妹姐,搵到又係佢去救

5依個真

6,8承傳佢隊友必須要冚家剷既特性,造就佢一個鐵漢柔情既特寫,8我直頭覺得Ethan從一開始就俾佢害死,一開始明知但乜都唔講,聲都唔通知聲,到Ethan都已經就拉柴先話攬炒應該係佢做
8代一開頭Ethan 真心慘
咩都唔知比人殺老婆 個女唔見埋
Chris講聲比佢知都唔得
唔會, 不過有可能變成BOW
Chris : Ethan, NO
No No No你老母咩
Bio 8 出黎食正我小朋友岩岩出世
Ethan同Rose嗰隻父女情我喊到九彩
失蹤左幾年咁多咩?我記得好似一年左右
開頭仲要好溫馨比你行晒成間屋睇相
Bio7-8劇情真心正
7死都要救老婆
8就救埋個女
真男人
Clarie 係馬尾控先會留意
最撚on9係chirs口口聲聲唔想平民捲入,講都唔講聲就喺佢面前殺佢老婆,到頭黎成條村都係Ethan屠曬,boss都係佢個女隊埋

chirs喺8度俾我印象係無情,懶神秘得黎又on9
某程度上Chris冇做錯
以佢立場根本唔應該同Ethan呢個普通人講咁多
唔通直接同佢講你老婆係假嘅咩
估唔到Miranda會番生劫車啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞