生化危機: 死亡島 最新預告

578 回覆
285 Like 15 Dislike
結局最尾個CG, ethan無力跪係到嗰下D眼淚就流曬出黎
不過最主要真係食正小朋友出世嗰一下, 玩到入曬戲
好彩之後出返個Rose DLC, 如果唔係我真係一世都介懷唔到
幾年,所以wesker已經乜都玩曬
Rose個dlc真係近年bio劇情世一
毒撚最終形態
打Bio 打到喊
真係估都估唔到
唔係驚到喊, 係覺得ethan慘到喊
明白
可能因為呢獲野所以Chris 瘋狂健身
呢個pose 擺明要 Steve 捉住佢條馬尾一路推車
由7開始玩,仲要知佢本身係一介平民it狗黎,代入感仲強啲

主角黎講光環Ethan佢最細,雖則不死但次次都甩皮甩骨,俾人的去玩變態play,次次都憑意志頂落去

其實7,8中間chirs有train過佢,你見佢8時撞到依啲野各方面都成熟左唔少

個人覺得7,8個故仔夠強氣氛又夠好,咁多集佢最啱做電影
Clarie長腿,大PAT,身材算有優點
都唔係不死
係一早就死左
唯一遺憾係開咗第三身mode都唔肯Ethan個靚仔樣比我地睇
DLC過場又係左遮右遮
做左菌人,藥水當膠水用,我一早已經當左佢係不死人黎
毒撚始終都逃唔過為女神犧牲既命運
好似chirs咁咪幾好,一大堆男人為佢犧牲

練大隻啲真係有so啲
佢地兩兄妹都係咁上下
https://www.youtube.com/watch?v=tKzErsn_DIU&ab_channel=SalomemberEN
雖然vtuber好多時都要扮投入,
但呢下feel到大小姐係真喊
阿妹得一個男人肯姐,大佬已經有一大堆男人為佢犧牲,真係肌肉既力量
真, 好似屋企隻狗唔聽話, 要撚下佢咁: Ethan , no
殺人老婆捉走個BB女不解釋 再次見返面唔一槍打死你算Ethan好EQ
同埋Ethan算係局中人啦, 仲有咩唔講得, on9大猩猩
D人話8話比人斬斷手駁返好誇張,
其實7代都有比老豆斬斷腳駁返, 果下ethan自己都嚇親咁都得? 不過算係random event未必個個睇過.
點知原來兩下都係伏筆黎
最鐘意呢個jill
話說斷腳係點觸發到
自己玩咗幾轉都未試過
7後少少有睇佢啲文件既話,其實已經知Ethan早就已經感染左,但只不過仲淺eveline控制唔到佢,感染左既人會變做強化人不死人有超強回復力,先可以藥水當膠水咁用

last果2章感染已經開始變深,係咁有eveline既幻覺,幻聽同俾佢影響到

8直頭話佢7一開始已經俾jack打死左,8既佢係菌人黎,不過我其實覺得eveline都幾陰功下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞