生化危機: 死亡島 最新預告

578 回覆
285 Like 15 Dislike
咪再拍真人啦,收手啦
Netflix 個集時間線係4-5中間喎 呢集似係re6之後
我發現Claire 其實係剋夫,好彩Leon 冇揀到佢
分分鐘連Sherry 自己都唔知
呢集唔似Re 5後wo Jill re 5金髮嘅我記得
變返黑髮啦
冇集文件好似有講
Jill中完毒先金髮
好返慢慢變返啡
失左蹤
Leon同Ada到底要幾時先一齊到都咁多年
Re5個造型牙Jill 正到
Claire只係寫信叫sherry唔好太信任simmons, 唔記得係唔係6既文件有提依樣野
3嗰個靚啲,呢個太高傲太cool
MIA = JOKE
Hunk 實際上只係第四生還者嗰part有出現過?

之後都係 mini game 嘅無劇情角色 同埋喺啲 檔案入面提過
蕉唔老要兜明既,仲好簡單,學你話齋中過T不特止,仲要俾wesker玩弄身體足足幾年,雖則明知不過連衫都唔換好難說服觀眾唔係懶轉新模

btw,唔是講笑,雖則包得密密實實,洗腦蕉同bio6個helena一直都係我心目中既sexy角色黎
Rose唔同世代,佢個故係bio8完14年後既事黎,所以睇唔到chirs個阿伯樣,不過都應該唔會講佢

同埋佢同其他人個level完全唔同,佢要既應該可以Xmen咁
每次出CG版都好期待會有chris手槍戰級數既劇情
咁又係,兩個女人實力差唔多先顯得好勁,對手換做男主角可能幾下收皮。

BTW Chris 最後個下我覺得係死好彩,俾白頭佬打到頭暈暈還唔到手,無意識捉住白頭佬,佢自己又腳軟先會俾Chris 四兩撥千斤扔落街。
Ashley 著住性感內衣高踭鞋,坐係梳化要Leon 跪低奶佢鞋
暴君
你反轉左, Ashley係追Leon含嗰隻
Ada先係叫Leon Lam佢鞋底
不過講真
除咗Wesker仲有人可以用體術壓得住Chris
成件事已經好痴線
Chambers
老實講Chris 體術好似未嬴過
由其是比Wesker當玩具咁撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞