生化危機: 死亡島 最新預告

578 回覆
285 Like 15 Dislike
Damnation, Licker已經比暴君一拳一隻, 已經純粹變成戰鬥力指標, 而且睇得呢D CG movie 起碼有半數係死忠, 仲用Licker呢D初代T病毒怪真係唔算太驚喜

jake同sherry明明大把空間可以發揮
一個wesker個仔,一個william個女
capcom可以cap水整多隻game都得啦
諗古惑仔烏鴉食西瓜
我估佢以後應該都唔會出現
超人咁根本唔洗玩
Bio 1 最撚正
認同請分享
平時一個主角光環都無敵,
家下仲要五個光環...打條鐵咩。
如果有埋Jill 條仔Carlos 就正
除咗Jill,其他人個比例 表情 姿勢都奇奇怪怪
我諗最後都係為咗睇Leon無雙
唔入流啦
睇見都覺反派慘
同感
Sherry 呢個人設好勁。 re2 家破人亡,親眼目睹老豆變怪物再慘死,12歲變孤兒。 但佢無心理變態,仲成為優秀特工。外表溫柔,內心強大,末日降臨處變不驚,又識得用懷柔手段去改變人,而唔似一般歐美八婆阿之阿咗。

Jake 初初以為佢係東歐濕鳩縮骨仔,以為佢知道身世就會變終極大Boss。 但其實內心善良,雖然冷漠,但唔係冷血,最後亦無被復仇意志所吞噬。

兩個角色都有悲慘嘅過去,身世不凡但始終努力生存,保持善良,再加上曖昧嘅愛情綫, 最後 Jake 對住Sherry :「You save me, you know it」, 一切心照不宣。

相比 Chris, Leon, Jill 等人,呢對組合更加有 potential 成為 re 未來嘅主角。
一個著皮褲 + deep v,一個deep deep v,Leon 不行了
唔該大佬條血厚啲,捱晒4個主角啲超必先好死

Clarie: 榴彈硫酸火焰彈
Leon: 戴具衝擊打爆油缸
Chris: 必殺光箭炮
Jill: 唔知乜鳩磁力軌道炮

大佬心諗 仆街啦點頂呀
Bio 所有 game, CG 電影甚至漫畫小說都係同一時間線有得跟
除左Chris 套衫當佢係BSAA 制服講得通,其他真係無換過衫
D BOW又何嘗唔係MH咁
突然諗到
可能我地大家都搞錯咗
其實Chris既格鬥同射擊係跟阿妹學
題外話,7個Chris 真係Chris? 完全唔似樣
對唔住大佬,我錯了
Jill 可唔可以對我用鉸剪腳
估下呢集,邊幾個戲份最重!?
終於齊晒角
對家: 走呀 快d 走呀 我地打唔過嫁
走呀
想問下邊度有得睇返之前幾集?
見解精辟
不過根據 Capcom 官方補遺《Bio Hazard Archive》,Claire 係跟 Chris 學格鬥同射擊。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞