生化危機: 死亡島 最新預告

578 回覆
285 Like 15 Dislike
我咪話暗示
佢依個係re5左右嗰時發生 如果真係一早約得出去唔追都正常啫
Chris連weaker都頂得住,冇咩可能輸畀女總統
女總統而家係咪流亡緊
weaker
不過老實講Wesker放水放到成個太平洋咁, 真係下殺手Chris都唔知死左幾多次
Wesker失常先頂得住,平常狀態下就算兩手fingfing唔撚住chirs吊住佢條命,chirs一早死左

佢肯remake bio5希望可以改到wesker死得咁柒,前後表現已經唔止放水放海咁少
其實wesker bio5最後柒左係因為比人啪左針
咁反派唔可以直接下殺手又定律黎ge
唔係John wick響第一集比人捉住已經死左, 最強老豆liam neeson響taken第一集都死埋

不過Chris響Vendetta都唔係太夠白頭佬打,
電影D boss個個都升爆晒格鬥
Chris好撚慘, 體術指標, 次次都要比人打柒黎體現Boss有幾勁
明明最大隻係佢
https://youtu.be/q-vkB20eu8c
CV都試過幫Wesker改到冇比Alexia㩒住砌
維持針劑比例過多呀嘛

咁撚醒既超人wesker居然會俾襟兄弟同黑妹玩燈玩到成功cool頸啪針,我當年睇到時都下左聲
硬接完火箭炮腳仔軟啫
兩個大男人勁柒, 一個懶型點知柒左唔夠打奪門而出, 一個摶大霧想skip boss但epic fail
Alexia出場呢下真係勁型, 我諗響bio系列都算數一數二霸氣
屌都叫佢唔好懶型,夜媽媽都要戴超架啦
寄生蟲表示:怕光呀
熄燈就火箭筒都唔識避只可以硬接
同埋可以比Jill攬得住跳崖, Wesker真係廢左勁多
你比jill 攬住你都硬晒啦
wesker冇蟲架

佢千算萬算居然算漏要同副高科技超裝夜視,點會估到襟兄弟好玩唔玩玩燈,恰鳩佢夜媽媽死都要戴超依個style
冇幾多個壓得住Wesker暴君果下唔計啦
Lisa都要比佢鞭屍
算有啦 T混左銜尾蛇
提起Lisa, 真係慘到喊出黎
連Ethan都差佢少少

我直頭想jill咁樣踩我
睇返佢之前同之後既表現,我有理由相信佢想chirs攬佢多啲

唔係點會對蕉搞咁大輪野,又成日明知阻住佢但又放海剩係撚鳩chirs吊住佢條命唔隊冧佢
唔係最尾發爛渣先手拮導彈混銜尾蛇咩?
Mother
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞