生化危機: 死亡島 最新預告

578 回覆
285 Like 15 Dislike
我果陣都係-6 trigger到
google d人話係咁:
If you attempt to get the hatch key and escape from him and he catches you while you're right beside the hatch. It'll trigger where he cuts off your leg.
https://www.youtube.com/watch?v=ozWvwI-ehls&ab_channel=GenericGaming
所以Ethan 應該算係有抗體
初遇jack追殺要拎鎖匙走入地道避佢,開完地牢度門特登喺地牢門前俾佢追到,唔記得果下駛唔駛俾佢打死,佢就會一剷剁斷Ethan隻腳再俾支藥水你
我就係記得睇人玩斷咗腳
牙Jack俾支藥水你果幕好好笑
咁之後跑跑下會唔會再斷過
我諗應該唔係

7遊戲內既時間其實好短都係一日左右既事黎,Ethan感染時間太短,感染黴菌同其他bio菌又唔同,心理上只要唔太抗拒應該好大機會可以保留到人型同智力,Eveline又未到可以控制佢既時候,然後Ethan喺未到果個時候前就做低左佢,咁就帶住依啲能力自由鳥
Jack成個人都好好笑,一路追一路講埋啲鳩野
7mins, 7mins is all I can spare
damnnation 唔係直頭有暗示佢哋兩個有個romantic evening 咩
已經約埋出嚟
好似係講緊4代
其實本身Bakers屋企個個都係好人
除咗Lucas條契弟
成屋得Lucas係完全清醒咁觀察緊

如果唔係佢搞埋啲on9 game,其實Eveline會多左好多“家人”
你指leon 同ada 私下出街?
聰明反被聰明誤
bakers一家人都係受害者
不過個屋企構造係咁, baker家族唔簡單
JILL 用RE3 nemesis 叫 STARS! 把聲 講BOW!然後成班喪屍嚇到瀨屎係咁跑走
未必既

佢有自己目的同聯盟俾佢既任務,我諗佢觀察同時都唔想俾Eveline坐大,加上佢自己都玩得好過癮
RE4 Ada 幫跟邊個組織做野?係咪RE5 果間?
同埋多得佢有捉Clancy
先可以比Ethan過到Happy Birthday
RE4幫Wesker打工, 之後Wesker背叛unbrella, 殺埋unbrella大佬spencer
再轉投三聯藥業
Demo個主角?依個真係好撚慘,剁手指玩牌
呢幾個主角其實幾討好
要比capcom食住呢條水繼續出(趁未有黑人加入)
好在trailer入面都有其他衫
應該係打boss先要著返戰鬥服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞