有無人有玩黃金/白銀/外匯/期貨/CFD/EA? (2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
人地打本比你炒,例如個account有10k usd, 一個月時間你炒上30usd,即係會賺20kusd(80%)即係有1萬6美金比你,你唔使出本金,就有1萬6美金營利
幾皮野
如果係有料到既話其實係值
不過要俾完上完先知咩料
係學啲咩
得IG有上市
師兄會唔會講翻啲有上市嘅會有翻啲保障
呢3間都已經算好有保障,當然你要搵最有保障都係ig不過ig好on9,mt4個stop loss level勁大
收左幾多,不如分享下,有錢齊齊搵
你有冇100k 美金本金炒先,有就唔使ftmo
你朋友畢左業?
佢未呀 你呢
MT4既基本操作,呀sir寫既幾套EA
會有error
報左黎緊上堂囉
希望有料
我都想有錢收,單純分享又屈到打手又盛咁不如講下你用緊邊間
vantage幾好,入金又有credit比你,又可以直接過數落銀行,唔駛經payapl
來來去去得幾間啦,唔駛講到又話又錢收又盛
未試過出錢,係唔係一定要出哂入嘅信用卡錢先可以出bank?例如我用credit card入咗5000,要出1萬嘅話,要分5000出去卡個到,再5000去銀行?
我用fps入錢,再試下出唔出到
因為我都想轉,但ic筆錢比較大,要轉哂起碼停trade一排,ea停口停
正解 有能力炒 緊係用人地錢
我會揀用人哋錢炒
跟住啲profit 射落tqqq
你係fps入fps出?我fps同credit card入都有用過
唔再敢用信用卡,果時入錢去ic, 查到我pk
炒咗一排每日抽獎已經中過入金優惠,profit booster同loss protection各一次
查啲咩
正常銀行都查 我比人查過好多次 send足野就得
咁我keep好啲record先,thx bro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞