有無人有玩黃金/白銀/外匯/期貨/CFD/EA? (2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
原來依8個月做左27800lot

大家炒cfd 記得join payback 回下佣。
2000 lot賺到傻咗
所有ea, 分析最終目標都係$

假如你目標係一個月100k 就夠,假設你玩usdjpy 50lot 食到3百零pips 就達標。

fx ,xau 捉一個long trend 係太難太多變數。。但係捉5分鐘,10分鐘容易好多。

所以如果你目標係300pips,可能你捉中3次既100pips 己經達標。

假設賺到100k 以上既,舉例最終150k, 咁多出黎果係你可以用黎輸既buffer.
有冇咩好平台推介, 畀ig ban咗
但係唔夠monthly return 10% 會唔會俾佢cut account?
睇落都係stage 1 最難
同埋我見到佢雖然叫ftmo
但係可以trade 嘅product同一般cfd platform 好似冇分別?
點解ban左?
統一答你 過到關 唔洗理profit 目標 整係睇loss
係阿 ftmo 係可以trade tsla 果d唔只外匯 期貨
香港都係ic market, pepperstone, vantage有港紙唔使轉usd
trade得多嘅可以試下私下同啲公司deal下
vantage 出金暢順?

pepperstone 我出左8m 都冇事。 多數2、3日就收到,所以一直用佢冇轉會
入錢超快10分鐘就入到
一路用開ppstone 出入金都好快
金價咩事跌咁多?
咁幾好喎
即係過到stage 1 就已經過咗最難嗰關
我遲啲想whatsapp 問吓佢個customer service
如果我一開始揀咗10000 50000 嗰啲 可唔可以再challenge 多次揀個高啲嘅plan
俾錢就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞