有無人有玩黃金/白銀/外匯/期貨/CFD/EA? (2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
吸引
有無人想代操1個月50-70%profit(或者多啲,睇行情),用返自己ac就ok

暫時run咗3個月7位數倉/6位數倉都做到,遲啲穩定就會開埋8位數,未爆過倉,大概每筆交易佔1% turn down,主要靠ai network + 手trade,手上有3個ac,收多2個就cut咗先。

屌你,食咩飯要幾千美
Btw搵到好ea唔講聲
月盈利5-70%,每筆交易仲要只佔1%?
老實講好難相信
會唔會有實盤ac可以觀摩下?
直接開copy trade
講多無謂,貼個mql5 signal同myfxbook上嚟最實際
明德 點差固定0.15 自己比較下啦
明德感覺有d少伏天眼得1分
得個個炒金既Henry Sir成日推
要trade都係自己落手做穩陣啦,有咩事輸左錢起碼知自己錯咩先。
到時又賴人又上東張就唔好啦
出new個時都係0.15?如果做到又真係幾勁,樂天都係0.15,不過出new個時都一樣會爆上去
用過正常,出入錢都係落返銀行戶口,唔鍾意咪拎錢走囉,出面都好多平台,再揀都得

天眼個頂全部都比錢廣告你參考下好啦

睇黎你都有睇佢既片個henry sir直播唔洗錢咪睇下傾下計囉
你試少少 試個點差就知啦 咪又係最低0.01手
明德無牌架 咪撚信條老千henry啦
1個月50% profit, compound上去1年就129倍
放10萬去玩1年可以有成1000萬
我有興趣如果係low drawdown 同有track record 睇下既話
要咩牌?求指教
model都屌到
買咗樓都要賣EA賺5皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞