有無人有玩黃金/白銀/外匯/期貨/CFD/EA? (2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
ftmo有得試demopass咗再開real
都係要用doorprime 主要驚跟signal有一日亂trade就含 師兄之前買幾錢
我400人仔買的
但香港人係doorprime開唔到戶的
一定無得自己run,佢比左個模擬ac我跟
但你個賣家都run左咁耐,點會無啦啦玩9人
師兄賺到幾多 我見個22年7月個drawdown同今年4月都幾大 可唔可以留個tg交流
係度講吧,可能有其他人都有興趣
我買左3個月渣
因為一時貪心開得太大,4月一鋪嘔突

正常1000美跟0.01手係最好
雖然9成時間係穩,但佢本質係馬丁
不斷疊加之下都唔惹少
你可以定個SL,0.01手跟,如果一浮虧300美直接斬
唔知我24號開今日平倉都係0 swap free
咁應該唔洗 佢係根據啲咩計錢 唔太清楚 我唔係用呢個Type黎Trade
本身金呢個品種係vantage唔使息,呢個冇關係
我想問下broker畀你嘅credit有無用?
假設有1000credit 6000equity
Drawdown應該會差唔多到5000時爆?
有無1000credit其實係咪同樣時間爆?
作用只係畀你有更大槓桿?

我都唔太清楚有咩用入一萬有4400 credit,好似賺個時會賺多少少

開咗10幾個ea
Ok thx.
應該多咗equity就賺多咗
風險要再計過
用模擬帳戶試緊10幾個ea?
你vps一個月都應該使唔少
真ac2c4 ram 幾十蚊個月遲啲可能換其他,有少少lag不過cpu同ram又爆唔上100%
你一個chart當一個EA?
我2cpu2gb ram
開了兩個mt4共29chart做ea
就爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞