放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(299) 零九生日快樂!

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
睇完啲留言覺得台灣人真係好易呃
09係咪都係上啲類似嘅課程

上網睇有個youtuber對nlp嘅總括得好好
就係what is true is not new, what is new is not true
好似真係比人帽完轉晒風向
之前呢到係屌佢多 再加埋抄mv 事件
話佢正會食負皮
應該唔係去到帽 而係2020年總冠軍左右
因為佢果時狼人殺表現已經相當出眾
記得喇
仲有一次係送幾個吉盒放包豆入去
2對2,日間都唔係一定推得走好人......
你都係要繼續進行夜間刀,投票環節
睇下狼人好人點操作㗎

咪loop落去..等佢地狼隊執行狼刀
睇下刀中邊個人

又可能好人無綁票,狼人綁票投死到好人㗎

但直接宣佈狼隊綁票贏係唔恰當
要run落去睇下係咪真係屠到邊或者狼人票數大過好人票數
魔術師換晒咪綁票
諗諗吓其實獵人係咪帶小7最好,應該計到佢係被魔術師換過既毒口
你想獵人帶死人? 鞭屍?
夜槍帶死人會變番帶毒口
魔術師都可以空轉㗎...

咁所以都係要run落去,
要有狼同魔術師之間嘅心理博弈
狼要估到底:
a) 空轉 b) 轉邊2個號碼 c) 魔術師根本不存在

狼都要刀落去,變成2狼vs 1好人先綁票贏

簡單講,
有魔術師,守衛,攝夢人
2 vs 2 無警徽都係唔可以叫綁票勝利
你鍾意空刀100晚,咁果2個好人都健在
你估第101輪魔術師換哂所有number,
咁咪一刀刀落好人身上end game
原來會咁
不過當刻應該無人會反應到咁快可以咁做
所以新洋撕警徽搞到變死局
如果大家都識玩,保守行法就會變流局
搏一搏贏到就做mvp
臭雞又黎
下下出活動都要提鋒澤
笑左
何孟遠今日有去
真係天作之合既狗男女
當年條女推晒隻鑊俾佢~都仲對佢噤有情有義
好有愛呀
又話唔俾提,一提就告佢嘅
無follow佢地,完全唔知
等告啦 (采子fans請迴避)
雖然唔知可以告佢啲咩,但俾完警告佢都無視,其實各有各發展咪算咯,一直重提件事做乜,鋒澤都move on咗
有得見報囉 佢唔提無新聞嫁啦
佢都係想更多媒體報導去make noise
佢撚有fans咩
佢有好多全明星fans架,但佢地似花生友,唔會俾錢支持嗰種
不過我見ig留言仲有唔少堅果鋒蜜支持佢
https://www.instagram.com/reel/Cq0IvPuhOfO/?igshid=ZTlkMDEyOTY=

唔想再見到對狗男女
Share返啲開心野先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞