放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(299) 零九生日快樂!

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
其實佢地真係唔知賽後檢討好垃圾
因為娛百鍾意比MVP狼預
真係勁on9
明明連續兩晚都係yc一個人lead晒狼隊玩
偉晉假自爆
小翔唔留警徽,如果唔係同冠宇跳實畀人往死裏打
冠宇同孫沁岳成日話壓狀態
唔起太高咪得 不過佢兩個壓唔壓應該都係咁上下

其實所謂盤邏輯無Q用
不過10真係唔似 都唔搵其他狼
每次見到名單有沁
見到佢野都未講/講兩句就死撚咗
小賴: 我覺得 9 號聊預言家不飽滿, 但我又冇辦法話你說錯乜, 你講得好好, 我覺得 bababa

我究竟聽緊乜嘢
不嬲都話佢地自己站錯邊
賽後好少會聽到佢地道歉大會..
反而會檢討人地狀態低迷/發言唔好

啲低玩會搵好多籍口開脫:
1) 他悍跳真的非常好
2) 沒辦法 你狀態真的太不像好人
3) 你不該這樣這樣說的
凱希話應該加句: 我終於拿到預言家

而我印象有次冠宇捍跳咁講, 最後都係冇人信
無可能
個集暫時無可超越
呢集始終有對跳
好人有站錯既機會

但係個集係無對跳女巫情況下出單邊巫
再加上高玩已經走心,真預被殺既情況下
第二晚日某部分好人仲堅持站對
個集暫時係我心目中最差既一集
所以根本唔關狀態事
小翔都無起狀態
真,冠宇太勁,信任破產
近排成日緊張,唔知搞咩 我幾鍾意佢
其他係咪得我一個覺得都幾好睇
冠宇效果滿滿 狼隊又真係合作得幾好

陣容又正 終於唔係言脩之類
肥仔次次太自信,幾時carry下
其實都ok好笑,yc被全場插,真預仲唔信,狼幫好人講邏輯,好人幫狼玩。但係對佢哋期望高啲,唔好成日睇狀態啦,集齊你哋
同埋覺得冠宇好慘點都唔信
被嫌棄的冠宇的一生,娛樂角度係幾好笑

金水荳:你做乜驗我,你好煩,我係唔會信你!
艾:佢教過我悍跳要點點點,佢而家明顯就係一隻悍跳狼!
凱西:唔夠hyper唔似囉
賴:我揾唔到冠宇講得有乜唔好,但我唔信佢
真愛大大:sorry 我係狼
唯一站啱嘅yc:sorry 我都係狼
全場冇人信冠宇
冠宇都冇走心發脾氣
仲成日對鏡頭做效果
真心唔錯

可能見到狼躺贏都爽啲
如果係靠狀態站啱真預
大家會再嬲啲
填坑呢個邏輯又幾好
好睇嘅娛樂局
但開場自己吹奏完個陣容精挑細選高玩
點知一半時間只係踩冠宇唔起狀態先有期望落差
廢金講完呢句我心諗點解凱希係度
小賴警上直接幫狼拉票
唔係開視角

警上盤兩狼真係會盤 4, 10
咁公道講句,佢一定唔係邏輯系高配玩家同埋一起狀態個人設好乞人憎
但如果唔係要對跳,唔起狀態盤下發言之類,佢又高配過好多常駐
站9邊,我會盤7,10
佢有一句聊爆咗,開視角預設咗係9,10對跳
當然可能係我已知10係悍跳先留意到
不過咁就盤唔到yc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞