放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(299) 零九生日快樂!

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
2號雙金 唔會係狼
2號會反水 唔會係機械狼

5點跳都一定係真 除非有第3通
機械民盲視覺
如果8發佢民 佢又唔係學民 就認到8隊友 無理由反水
如果佢係真係學民 反水有機會反到自己人 一樣唔會反
真係學民一定順住接金水
我都覺得係咁
5號就算講廢話同埋歸錯外置位好人
除非佢報錯人身份
佢點都一定係真通
唔駛咁早盤鬼估
如果2係機械 都要俾隊友認
一野反落去點知8狼王帶2機械就笑到仆街
女巫做乜鳩cls
大家鬥on9

聽完5講真係想投佢出去
不過點睇8都係狼
小巨教學 當一個人講野個陣長時間望實另一條友 通常係狼
再講 5要報2身份都只可以屈佢係獵
報佢巫/守都係俾8開槍帶

8跳斷腿都唔駛出去 大癲
結果論
5報完2號守衛之後歸外置位就會歸走10號女巫
痴乜撚野線呀
8驗2民 2只能係機械狼
2跳神 5驗2 神 係信8唔信5 成班係咪忽撚左呀 賴導? 荳導?

5如果係機械狼點敢反水8呀

柯朋宇不嬲7 唔毒8都算
荳荳仲打人聽比人發左民物份既人發言怪?! 做乜9
唔聽2發言點知佢拍神呀

最柒一定係女巫
正常信5會毒8
信8會毒2
走去毒6完全係9玩
想投佢出去 佢就毒人
依家班常駐玩家10集被人屌9集都唔改都幾癲
小賴係咪真係當左自己係高玩
明明以前09係到個時成日被人屌
荳姐就拎完總冠退步哂
依家期待9upper仲多過狼殺
無腦睇9upper好過睇佢地冇腦玩狼殺邏輯game
依家真係得大大仲會care網民去改玩法
小賴成日被人屌亂玩但改都唔改
真係當網民做酸民就得
賴妹真係越黎越退步 依家仲要有種老屎忽feel

Btw前一兩日見到賴同冠宇 曉帆 楊士弘玩私場狼人殺

希望會有進步同改下啲tune
要有0995教佢地格式
無就唔識玩
呢集好難睇
荳唔知做咩打大大話要聽2發言
5預言家唔報2真實身份
巫唔知做咩毒6
呢集究竟玩緊幾多隻狼
可能係睇到卦象 但又唔知點打佢就作
真 睇怕得09可以勸到賴 但09都未必會再玩狼人殺

記得星狼有一集沁岳話賴妹唔應該點做
就即刻話返沁岳都玩得差 就知賴未必點聽人意見 除左五堅
雖然大大係狼
但佢第一日話聽2發言其實無問題
荳咁打佢真係硬打
我又唔係好覺得荳嘅發言好大問題

大大原句係係聽 2 表水先決定站唔站8
而唔係聽 2 資訊對唔對得上

咁 2 表水表得好定差, 同 8 係咪真通的確冇必然關係
應該都係天眼睇穿佢但logic打佢唔到果d
係冇必然關係
但係個重要既參考原因 而且呢鋪係通靈師局
用呢個原因打人點都怪過聽二睇站邊
點解岀局冇槍都唔毒8 有幾憎曉帆
依個巫不嬲廢人地踩佢就目空一切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞