放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(299) 零九生日快樂!

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
婁一直有商演同跑校園,對比之下,鋒澤嘅活動太少,完全唔知佢忙緊咩,以佢嘅知名度同人氣,應該好多商演先啱
咁晉賴靠咩吸粉?
佢兩條友起碼娛百日日見,IG都好活躍
鋒澤真係唔知做緊乜
咩料 大把啦

偉晉娛百基本上日日喺到
綜藝仲有毛小孩 ig又勁活躍 多廣告又多商演

小賴娛百+綜口味已經夠爆光

咁都留唔住fans?
我意思係吸唔到新粉或者音樂粉。以前就話可以掛名狼人殺偶像去吸粉,而家狼人殺熱潮已過
玩消失
其實賴晉婁先係最唔洗擔心
佢地 youtube / 電視 / 綜藝keep住有曝光
晉婁ig follower keep住升

09遲啲有新戲上又出新碟
如果劇/新歌hit 噤應該會好啲

鋒澤年頭隻新碟好似無乜回響係有啲可惜
呢排又無咩搞作 校園show又少
平時都少上綜藝節目
零九咪有出新歌,不過佛系宣傳姐
出埋拍果套戲應該好d
但我覺得鋒澤唔係求曝光率
佢係嘅就唔會辭職娛百
佢想人欣賞佢啲音樂
09 ig follower一直跌,佢社交媒體經營有問題
鋒澤唔知忙緊乜,新碟無回響都正常嘅,歌邊有咁易爆紅,如果佢好似婁咁跑校園去商演就好
09嘅fans真係好唔活躍,佢人氣跌得最明顯
都係 佢只想做音樂
尋日聽柏良哥live佢洗左好多錢拍晒啲mv
最後個首mv 係柏良哥叫佢慳住啲錢建議佢用演唱會版本
唔好用晒啲錢去拍mv

btw佢次次一返新加坡就會消失左
https://shop.rockmall.com.tw/product_view.php?id=97010

專輯中力邀香港人氣歌手呂爵安共同演繹〈我們都是別人口中的壞人〉,字字句句刻骨銘心,陪伴我們痛徹後的悔悟。

下一個係咪到皮蛋 跟住賴妹同大大
槍彈辯駁?
又黎
點解狼人殺係都要搵薔薔
顛婆薔聽日又黎
09撈亂左莫扎特同貝多芬
笑死
今次成班發現左佢mistake 陰陰嘴笑緊
佢察覺唔到仲繼續講,呢下好笑....

(上幾集d人錯左,係得後製寫住佢講錯,其他人唔發現)
佢好嘈,又無效果
之前娛百專登剪過條片話佢係幕後最愛女來賓top3
啲老屎忽鍾意呢啲所謂嘅綜藝效果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞