放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(299) 零九生日快樂!

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
其實呢場跟本唔駛盤8係真定狼預住
死咗2神 睇下8捱唔捱到多一晚就知

點都唔會第一日就出佢咁顛lor
小翔有冇勁到咁
其實點解娛百既狼王成日想快d比人投死

點解唔講好d保命 一齊投死好人仲好啦

成日亂up想出局爆狼
黑狼王冇得自爆唔搏出局點開槍?
本身呢場唔係有小翔喺度歸咗9出去啦
點解要開槍

你講得好d歸7/9出去好過啦
點解做狼王一定要用技 留到最後唔出局就係贏啦
點解狼王就要趕住投胎咁去開槍?
唔通獵又要搏出局開槍?

狼白天夾手夾腳出到好人咪得囉
發揮功用囉
好多時剩番狼王一個在場就on99咁
冇話一定要開,咁出局都帶到人走冇蝕到輪次啫
咁好多時狼王悍跳都係為咗出局都有得開槍架啦,出到好人當然好,就算出自己都冇咁蝕咁解啫
冇話狼王唔死得

係講緊佢哋做狼王嗰時個個想死多過想出到好人
早啲去後面休息好過
輪次遊戲 出場先一定無蝕 甚至帶到女巫/警徽預 賺埋輪次 好似09咁佢狼王同你費話咁多做乜

反而唔驚比人毒 蝕一個輪次

加埋佢地早死後面爽賺通告費佢哋好多都望落唔係真心鍾意玩/爭鏡頭
早啲去後面休息好過
輪次遊戲 出場先一定無蝕 甚至帶到女巫/警徽預 賺埋輪次 好似09咁佢狼王同你廢話咁多做乜

反而唔驚比人毒 蝕一個輪次

加埋佢地早死後面爽賺通告費佢哋好多都望落唔係真心鍾意玩/爭鏡頭
你依個諗法太完美
點都要排到三個坑
要三個隊友都完美發言唔入狼坑+有三個自證唔到身份嘅好人發言差先得
咁喺依個情況下,狼王先出效益好過小狼
其實呢局狼隊無派人對跳都有少少離譜
警長局,唔好彩真預本身拎住查殺,再放左狼入警徽流
咁咪又俾人殺狼人...
咁樣會盤預係盜賊狼預
單邊狼預,好人都好難會第一輪出佢
而單邊(狼)預發嘅查殺,就好少可以過到第一日投票
嘩估唔到睇狼來了都可以睇到燥
一直問埋d 19問題 又蠢又圍繞住開黃腔
掛住做效果好難睇
反而另一個單元有卜心有元元 無荳荳
唔使諗
個單野之後小7 ig冇哂娛百d人like
https://youtu.be/dmTtN2Ml9oc

記者問09 小7俾人傳係狐狸精有冇好委屈
09答得好模棱兩可咁 09:這個也不是我傳的
同埋娛百班底全部淨係同小7割蓆
可能真係小7想姣09 失敗左
Btw 呼姨分手之後個樣順眼左
應該係因為有用心打扮返
玩咁簡單遊戲都玩成咁
證明嘉賓真係太蠢

語噥都玩到走晒心
對住一班豬西要唔走心係好高EQ嘅事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞