放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(299) 零九生日快樂!

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
佢根本剩係識做隱狼
靠好運先有季軍
就算雨婷跳獵 荳荳都可以繼續跳獵
死撚咗求鳩其跳個民咪算
狼隊友即場少個操作空間
最後嗰日先跳冇人信佢啦
真係好撚勁 偉晉最近鬼故事上腦 如果荳最後拍民可能贏到
真心勁
我視角聽到3遺言覺得佢好狼
聽到9講廢話更加覺得兩公婆都係狼

佢仲可以盤到5係小狼
真係好拿勁
咁5,6兩個互打又一齊投3係奇怪嘅
最尾難得三個總冠導師加一個星狼
上次單邊巫局之後有人問有無機會單邊預都無人信
我話除非盜賊局
估唔到咁快就出現依個情況
場上兩個金水仲跳真係好癲
應該早一日跳仲好,變焦點位引人票走仲好
荳跳獵話雨婷係狼仲好啦
佢哋真係寧願信鬼故事
都唔盤邏輯

小賴第二日仲想盤 8 係狼自刀幫 4 造身份.
狼坑 4 6 8
三個好人出局, 三狼在場, 刀個好人都綁票......
係大大盤喎
好彩有4號 唔係又變垃圾局
最後刀9做乜春 刀4推9就贏
10又唔知up乜 話自己係傻瓜牌出6就得

無人拍盜好明顯狼拎到盜 成場無人講
大大真係成日盤鬼故事唔聽人講邏輯
小翔講得好明白佢同沁仔唔會係狼 因為沁仔定出3時佢唔係舉3 係狼一定一齊衝票 好似5 6會一齊衝
講真依局得小翔艾莉同沁仔有做嘢
其他人都玩得好差
雨婷跳獵人完全冇意義
同埋唔係好明點解荳會跳傻瓜 佢一定知個場神得返傻瓜 即係佢諗住搏大大係傻瓜機率低咁多寧願跳民算
依局好彩有小翔唔係沁仔一定被盤係狼預然後狼不費吹灰之力贏咗
最後一神一定在場
跳個民博2個金水有傻瓜最好
當然之前果晚無理由唔係刀金水警長
係 所以覺得荳跳傻瓜好唔合理
在場三個有兩個係金水下有機會係傻瓜都跳
然後大大又真係信
如果大大係傻瓜就一早end game la
sor講錯
點都一定係跳獵或者民
我再聽多一次
你啱

大大盤先, 但係大大左打打右打打
小賴係直接打個狼坑出嚟所以我誤會咗係小賴盤
佢自己又勁介意網民留言,又偏偏下下做啲網民會屌嘅玩法
明明佢邏輯好咗好多,只要邏輯在線,狼玩操作贏無人會屌好人
但佢又鍾意玩鬼故事,完全理解唔到佢心態
一朝被蛇咬 十年怕草繩
被鬼故事中過 就忘記哂基本正邏輯...
只可以講佢學玩呢個遊戲時學錯同佢唔係咁理性
成日第一日就大盤鬼故事
上次又經歷慫狼局金水就係狼弟,大大心理陰影再升
記得枕頭講過好人拎盗要跳 成場冇人盤盗 仲要去到最尾仲盤8係狼預 好彩有小翔 偉晉做咩呢排係咁盤鬼故事 仲暈過賴
我其實唔明第一日大大盤咩

佢一開始盤 8 一係狼預, 一係雙神盜埋神
盤到最後一句先盤佢唔會埋咗預選傻瓜

大大那來的視覺覺得 8 係盜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞