放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(299) 零九生日快樂!

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
3號第二日無盤復仇刀已經爆狼
盤 4 10 但4無槍 佢視覺一定要係10復仇刀刀2
得10講呢件事
好人真係抵輸
可能因為5個開完無耐
其實都預咗會濃
岩岩睇仲有780企位買
本身冇諗住睇 見到有飛又有d心動
狼王同狼兄都唔想贏咁多,教埋好人盤都可以暈到咁
真係全部都係垃圾級別
佢屈人覺得自己好先排不齊
范姜角度3,5盤得全面過所有好人係事實
10狼弟,8改自己發言,信5毒2係狼王就齊坑

反而佢更加唔齊坑
1佢視角係狼刀
2佢又屌人憑乜打定狼
3同預對話認好
4又認好
6獵
9單邊預
10金水
佢自己先係得兩隻狼嗰個
龔又做廢神
而家睇呢d班底表水成日睇到訓著 好懷念以前五堅係度既狼殺 有效果有邏輯
黃宏軒洗底算唔算最成功
記得佢之前係狼人殺又係被人罵爆,黑粉好多。然後佢去一趟全明星,少係狼人殺出現,加埋同荳一齊,態度又變好。感覺之後佢多咗fans,黑粉又少咗。廢龔可以參考一下
可能D黑粉去哂言生到
起碼黃生肯學呀(佢未進化去高玩住 但至少好過言生先)
我覺得係其他人做咗更大箭靶
佢去全明星都成日開口講錯野,不過運動表現真係優秀

正如雨婷次次出事都有龔幫佢頂
如果黃同艾楊沁冠宇+星狼果班開一局可能又做箭靶
佢之前好似係女巫首夜唔救+發言又差俾人鬧到癲,依家進步好多
加上琴晚個集見佢pk發言不停打小賴,講講下見小賴可能黑面即刻講sorry,覺得佢份人幾好

龔唔該放棄黑黑流啦又唔係準,以為自己係09個紙條流咩
佢都係果d直角玩家
但好在態度好
衰左唔會死撐
黑黑流直情on9喇
同埋黃賽後起碼會有心想進步,會問返人應該要點做之類,feel到有心想玩
條龔賽後又黑面又搵藉口又剩,好難唔黑佢
有集經典佢做守衛守親都係狼笑死 黃好似不嬲態度都正常 起碼唔係龔嗰d會黑面發脾氣
狼同你講金水係狼弟完全冇人信
龔成日都聊抿牌 好心你唔係準就唔好講
直接講下前置位發言仲好啦
零九單人都未必爆到
佢咁佛系

反而小賴有綜口味加持反應可能唔錯
其實唔係好明嗰個驗到狼弟就唔洗悍跳嘅邏輯
其實佢哋個個都無真係喺香港發展過
除咗鋒澤有合唱
有人捧場算係咁
呢度要靠PR make noise賣廣告先多人識
狼王狼兄出去都有出益
唔跳搏出到好人其實都冇錯嘅
睇啦
咁驗到好人都可以唔跳
唔係因為係狼弟
咁狼弟驗到金水好細機會出局
驗到其他好人唔跳狼弟出局先點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞