[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (36) - Red Flavor 五連冠粗卡

1001 回覆
23 Like 2 Dislike

諗起承歡係con唱마지막 사랑就正

話說各位啤粒有冇 FF 佢地演唱會唱咩歌好??

唔知有冇五人版 BN 睇呢....

我頭期待:

Time Slip
Automatic
Cool Hot Sweet Love

諗起我就

男團歌

唱師兄D 歌

我頭期待:

Time Slip
Automatic

諗起我就

3期待

男團歌

車厘首飯歌

我頭期待:

Time Slip
Automatic

諗起我就

sidetrack得半首果d...
今次要睇全首

男團歌

唱師兄D 歌

係都師弟啦
chewing gum

男團歌

唱師兄D 歌

係都師弟啦
chewing gum

佢地點玩hover boards
我都有ff會唱咩歌!
最想聽automatic 完全版
Light me up同candy我都好想好想聽!
Mojito都係最近大愛
諗起都開心

佢地點玩hover boards

唔好難為老人家啦.... 佢唔玩得呢D 嘢架...

我都有ff會唱咩歌!
諗起都開心

其實好多 side tracks 都好好聽...

其他幾個都掛個咪系出面
得歡歡瘦到連個咪都放到入條褲度
前幾日睇到張門面番工相 條腰又係瘦得好有問題
點解可以咁癲 食野啦好嗎
前幾日睇到張門面番工相 條腰又係瘦得好有問題
點解可以咁癲 食野啦好嗎

唉.... 門面又係體弱多病....
佢地呢排係咪淨食蕉就算,咁搞法其實會好快捱壞架喎

無記錯佢地係好鍾意搾果汁當飯食....
我都有ff會唱咩歌!
諗起都開心

其實好多 side tracks 都好好聽...

想聽佢地唱first time
梗係聽Zoo啦
現場泰山叫
http://www.bunnygo.net/?id=48629
好期待

你又俾埋D 難題額頭啦....

無記錯佢地係好鍾意搾果汁當飯食....

BN 5人ver.
candy
automatic
我嘅wishlist

solo就想睇熊跳子彈團fire,應該好撚正
跟手白菜就嚟啲gwiyo,挑戰下佢自己
hoy就當然跳啲個啲sex sex地xy嘅
歡歡唱師姐I都唔錯
金車厘就佢like啦~夠西就得!!!
http://www.bunnygo.net/?id=48629
好期待

你又俾埋D 難題額頭啦....

識多啲朋友好事嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞