[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (36) - Red Flavor 五連冠粗卡

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
五個入面最鍾意joy把聲

門面對自己都仲係無乜信心啦...
成日都覺得自己做得唔好...

由其是7月7 嗰段時間...
門面病到死死下都撐住唱... 但係又俾人插唱得唔好...
嗰陣時門面係勁唔開心....
啤啤嘅歌好多位由joy唱都畫龍點睛,唔係佢唱會差勁遠,佢知唔知自己好重要

今日做乜事...
老人家竟然會update IG 呀....
啤啤嘅歌好多位由joy唱都畫龍點睛,唔係佢唱會差勁遠,佢知唔知自己好重要

岩岩入坑都覺得門面把聲最易認

岩岩入坑都覺得門面把聲最易認

咪就係! 門面把聲又甜又好聽!!
都唔知點解我離嗰陣時隻647可以咁垃圾認唔到

https://www.youtube.com/watch?v=G9GIAzkNQ_A

唔係話唱歌唔好聽,不過想更正番wendy 先係畫龍點睛果個

唉.... 門面成日都對自己咁無信心...
但係你已經做得好好架啦....

呢個睇咗MBC個即cut版,等睇英字/中字~

今日做乜事...
老人家竟然會update IG 呀....

靚到chi lun sin
韓國周圍都係咁播red flavor

咁趕客呀...
係未唔想做生意... 等執粒啦....

門面呀... 你要對自己有信心呀...
作為一個啤粒... 點都會咁支持你架!

點解會眼濕濕架

利申未睇完整版

聽唔明 見到門面喊好心up

http://m.wishnote.tw/contents/?contentsId=72647
呢到有講小小 當住懶人包先

雖然喊但係帶住面具好cute

咁趕客呀...
係未唔想做生意... 等執粒啦....

啤粒版圖擴展中

Joy應該係壓力最大嗰個,長期抑鬱

行過手痕

Joy應該係壓力最大嗰個,長期抑鬱

佢個人唔太放得開,公司比壓力,觀眾比壓力,自己又比壓力自己,所以特別辛苦
所謂既冇信心,其實係佢總係覺得自己做得唔夠好,確定唔到萬無一失所以感覺唔充實
希望個傻妹早d搵到一個理解佢既人等佢無咁辛苦

行過手痕

佢個人唔太放得開,公司比壓力,觀眾比壓力,自己又比壓力自己,所以特別辛苦
所謂既冇信心,其實係佢總係覺得自己做得唔夠好,確定唔到萬無一失所以感覺唔充實
希望個傻妹早d搵到一個理解佢既人等佢無咁辛苦

唔使搵啦
我幾時都咁了解門面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞