[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (36) - Red Flavor 五連冠粗卡

1001 回覆
23 Like 2 Dislike

「(暑假)說甚麼都是Red_Velvet$M.jpg」

唔好用呢句黎 bin 我啦…

已成classic~

三星期極速CB
今個星期人歌 Goodbye stage 啦
已成classic~

點解呢句嘢係要出自娘娘把口…
真係 bin 到應一應
https://youtu.be/OyoCgRqsbF0
Level Up Project 1-2 中字

一位粗卡

一位粗卡

唔好咁啦U巴你去第二d post冷靜下先
哇屌個銷量分 正怪物

咁都有得 bin
我得娘娘同啤啤兩頭家咋… 仲可以去邊呀…

咁都有得 bin
我得娘娘同啤啤兩頭家咋… 仲可以去邊呀…

呵返嘞~
呵返嘞~

一位粗卡

銷量分八千幾,其他食蛋都可以贏...

但反轉睇,音源、放送同飯投其實都係啤啤贏...已經幾impressive。
已成classic~

點解呢句嘢係要出自娘娘把口…
真係 bin 到應一應

抵啦,娘娘都講仲可以點
狂賀師兄一位
屌打同公司諗起都興奮

好唔慣老人家咁樣撒嬌…
https://youtu.be/OyoCgRqsbF0
Level Up Project 1-2 中字

個宿舍正到

我真係頂唔順了

世界級
想問下團綜係幾耐出一集呀 同埋係邊到出架
SNL做壞規則之後 撒嬌就開始次次都見到有
咖啡廣告真心癲

oksusu app版係4,5,6 香港朝早九點出
但係個垃圾 app block 9 咗海外架啦…
等人up 上youtube 啦…

下星期三開始有KBS 電視版
就係播返上星期 app 版嗰三集…
想睇高清既就要等下先啦…

oksusu app版係4,5,6 香港朝早九點出
但係個垃圾 app block 9 咗海外架啦…
等人up 上youtube 啦…

下星期三開始有KBS 電視版
就係播返上星期 app 版嗰三集…
想睇高清既就要等下先啦…

咁啫係聽日都仲有?
難得團綜去旅行冇門面真係差咁D野咁

好唔慣老人家咁樣撒嬌…

一位粗卡
$m我屌你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞