[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (36) - Red Flavor 五連冠粗卡

1001 回覆
23 Like 2 Dislike

佢個人唔太放得開,公司比壓力,觀眾比壓力,自己又比壓力自己,所以特別辛苦
所謂既冇信心,其實係佢總係覺得自己做得唔夠好,確定唔到萬無一失所以感覺唔充實
希望個傻妹早d搵到一個理解佢既人等佢無咁辛苦

唔使搵啦
我幾時都咁了解門面

係囉邊哂搵一個
呢到都一打啦

係囉邊哂搵一個
呢到都一打啦

成班癡線佬已經排緊隊

係囉邊哂搵一個
呢到都一打啦

成班癡線佬已經排緊隊

一直係條隊到

係囉邊哂搵一個
呢到都一打啦

成班癡線佬已經排緊隊

一直係條隊到

隊頭揮手
門面話自己係完美主義者真係唔係鳩噏
希望佢唔好咩事都諗到咁負面
21歲人仔有咁嘅成就已經好叻女
唔好對自己咁挑剔 係啤粒們心目中你唱歌是好好聽的

係囉邊哂搵一個
呢到都一打啦

成班癡線佬已經排緊隊

一直係條隊到

隊頭揮手

同門面岩岩好隔一個禮拜生日係咪可以相認下

係囉邊哂搵一個
呢到都一打啦

成班癡線佬已經排緊隊

一直係條隊到

隊頭揮手

同門面岩岩好隔五日生日係咪可以相認下
唔係話唱歌唔好聽,不過想更正番wendy 先係畫龍點睛果個

Wendy把聲超正,尤其係7/7,成日都開大聲d聽真佢把聲。不過個人口味鍾意hot joy甜甜地嘅聲,喺五把聲入面唔知點解會好出,所以五個都非常喜愛

sorry my bad
睇完level up對傻熊嘅好感又大增咗

Wendy把聲超正,尤其係7/7,成日都開大聲d聽真佢把聲。不過個人口味鍾意hot joy甜甜地嘅聲,喺五把聲入面唔知點解會好出,所以五個都非常喜愛

我都鍾意聽門面把聲多D... 真係甜到漏...
話說套劇既OST 到而家都仲 Loop 緊

同門面岩岩好隔五日生日係咪可以相認下

搵個同門面同一日生日先相認啦

我就係鍾意隻熊傻得黎又夠on9... 係佢既特色黎

真 OST好好聽
唔知con有冇機會唱呢

我就係鍾意隻熊傻得黎又夠on9... 係佢既特色黎

佢真係好on9又勁為食

The way to me 夜晚聽好舒服
收工搭車返屋企一定會聽嘅一首
同另一個歌手合唱嗰首always in my heart 又係好好聽 成日無啦啦喺個腦彈出嚟

真 OST好好聽
唔知con有冇機會唱呢

唱還唱... 我唔想喺con 見到垃圾雨...

真 OST好好聽
唔知con有冇機會唱呢

Con寶劍求婚
同另一個歌手合唱嗰首always in my heart 又係好好聽 成日無啦啦喺個腦彈出嚟

日日loop

真 OST好好聽
唔知con有冇機會唱呢

見到佢既話
你估佢出唔出到場館

真 OST好好聽
唔知con有冇機會唱呢

Con寶劍求婚

衝上台拉走白菜

真 OST好好聽
唔知con有冇機會唱呢

見到佢既話
你估佢出唔出到場館

Oppa我想同你坐然後殺撚左你條仆街雨呀

sorry my bad

wendy好搞笑

真 OST好好聽
唔知con有冇機會唱呢

見到佢既話
你估佢出唔出到場館

Oppa我想同你坐然後殺撚左你條仆街雨呀

可唔可以八下講緊邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞