[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (36) - Red Flavor 五連冠粗卡

1001 回覆
23 Like 2 Dislike

睇小啲呢啲on9野啦
梗係聽Zoo啦
現場泰山叫

你哋咪成班泰山囉
BN 5人ver.
candy
automatic
我嘅wishlist

solo就想睇熊跳子彈團fire,應該好撚正
跟手白菜就嚟啲gwiyo,挑戰下佢自己
hoy就當然跳啲個啲sex sex地xy嘅
歡歡唱師姐I都唔錯
金車厘就佢like啦~夠西就得!!!

好想聽fool最好唱啲唔洗跳太激烈舞蹈既歌,瘦到咁仲要連開3場真心驚佢地頂唔順
BN 5人ver.
candy
automatic
我嘅wishlist

歡歡唱師姐I都唔錯

白菜就更係搵寶劍做嘉賓合唱啦....

白菜就更係搵寶劍做嘉賓合唱啦....

見到我無即刻走場嘅我包哂全村兩日食宿

好想聽fool最好唱啲唔洗跳太激烈舞蹈既歌,瘦到咁仲要連開3場真心驚佢地頂唔順

呢個真
三場唔容易

有得影相嘅
有得影相嘅

國外 有上妝 野生捕獲
三個因素加乘是咪就影得
有得影相嘅

國外 有上妝 野生捕獲
三個因素加乘是咪就影得

好提子呀

好提子呀

下星期等佢地黎香港野生捕獲囉

好提子呀

下星期等佢地黎香港野生捕獲囉

我驚嚇到佢地唔敢黎呀

wendidas
BN 5人ver.
candy
automatic
我嘅wishlist

歡歡唱師姐I都唔錯

wannie 如果唱番出道前果首because i love u 真係此生無憾
唔差左唱多次stay with me
BN 5人ver.
candy
automatic
我嘅wishlist

歡歡唱師姐I都唔錯

wannie 如果唱番出道前果首because i love u 真係此生無憾
唔差左唱多次stay with me

佢個stay with me 仲正過原版
琴晚臨訓先黎睇高祖snl,結果被淨化眼球得太勁淨到訓唔到
個垃圾app block 9 海外ip 睇條毛咩!

等人up算…

出左RF週邊了

等人up算…

VPN
https://youtu.be/77Uxi3tkE8c
睇唔睇你地自己諗啦…

等人up算…

睇咩

等人up算…

睇咩

今日做偽團綜嘛…
上面up咗第一集條link 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞