[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (36) - Red Flavor 五連冠粗卡

1001 回覆
23 Like 2 Dislike

同門面岩岩好隔一個禮拜生日係咪可以相認下

同門面岩岩好隔五日生日係咪可以相認下

搵個同門面同一日生日先相認啦

差幾個鐘就同我熊同一日

真 OST好好聽
唔知con有冇機會唱呢

唱還唱... 我唔想喺con 見到垃圾雨...

見到佢既話
你估佢出唔出到場館

Oppa我想同你坐然後殺撚左你條仆街雨呀

可唔可以八下講緊邊個

到時睇下新聞有咩演員被人ko就知乜水

可唔可以八下講緊邊個

啤post 公敵...
一嘢嘴咗落我地個 HOT JOY!!!

差幾個鐘就同我熊同一日

呢D 嘢係緣份黎既...
想當年車厘加入嗰陣起佢底見到個生日....
劍同垃圾雨兩個一樣係演員
但係呢到待遇差成節

可唔可以八下講緊邊個

啤post 公敵...

垃圾雨黑人憎D定647黑人憎D

可唔可以八下講緊邊個

啤post 公敵...

加埋把野 三寶一樣黑
但係呢到待遇差成節

唔公平

差幾個鐘就同我熊同一日

呢D 嘢係緣份黎既...
想當年車厘加入嗰陣起佢底見到個生日....

Oppa 命運阿

兩個都係啤post 公敵,不用分那麼細
但係呢到待遇差成節

因為劍菜真係天作之合黎!

加埋把野 三寶一樣黑

你死咗條心吧啦...
923去亞博搵你個初心仲好啦

加埋把野 三寶一樣黑

你死咗條心吧啦...

我連飛都無買 我all in咗我啤

第一張仙氣

加埋把野 三寶一樣黑

你死咗條心吧啦...

未買咋?
但係呢到待遇差成節

因為劍菜真係天作之合黎!

劍高汁咁多 垃圾雨呢啲真係次貨

923唔好俾我喺亞博見到你出現

Wendy把聲超正,尤其係7/7,成日都開大聲d聽真佢把聲。不過個人口味鍾意hot joy甜甜地嘅聲,喺五把聲入面唔知點解會好出,所以五個都非常喜愛

我都鍾意聽門面把聲多D... 真係甜到漏...
話說套劇既OST 到而家都仲 Loop 緊

The way to me 夜晚聽好舒服
收工搭車返屋企一定會聽嘅一首

我想聽佢同成始璄cross over呢隻,唔好講笑

加埋把野 三寶一樣黑

你死咗條心吧啦...

未買咋?

其實係買唔到

Wendy把聲超正,尤其係7/7,成日都開大聲d聽真佢把聲。不過個人口味鍾意hot joy甜甜地嘅聲,喺五把聲入面唔知點解會好出,所以五個都非常喜愛

我都鍾意聽門面把聲多D... 真係甜到漏...
話說套劇既OST 到而家都仲 Loop 緊

The way to me 夜晚聽好舒服
收工搭車返屋企一定會聽嘅一首

我想聽佢同成始璄cross over呢隻,唔好講笑

日日loop Last love my time 同埋未出道就唱果首OST
五個入面最鍾意joy把聲

我都係
唔係話唱歌唔好聽,不過想更正番wendy 先係畫龍點睛果個

我都覺呀 承歡真主唱 佢唔係畫龍點睛而係一直帶住個個
門面係把聲好鬼易認同佢唱個啲位好深刻
好似7月7第一次chorus 最後一句
個感覺真係得佢做到
我都覺呀 承歡真主唱 佢唔係畫龍點睛而係一直帶住個個
門面係把聲好鬼易認同佢唱個啲位好深刻
好似7月7第一次chorus 最後一句
個感覺真係得佢做到

所見略同 所以真係覺得五個缺一不可!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞