[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (36) - Red Flavor 五連冠粗卡

1001 回覆
23 Like 2 Dislike

試諗下八個高祖陪額頭睇朴初瓏...

乜咁益額頭呀...
八個寶劍會唔會好D

8個呀愁啦
新入坑無耐就有團綜睇
好好笑
仲要4個旅行style都唔同好期待之後會點

第三集已經 Loop 咗幾次...
94 line 真係無得救架啦....
新入坑無耐就有團綜睇
好好笑
仲要4個旅行style都唔同好期待之後會點

第三集已經 Loop 咗幾次...
94 line 真係無得救架啦....

睇住劇透呀
btw你明目張膽係個po芯唔岩規矩

睇住劇透呀

出咗成日囉喎...
唔係十五分鐘都未睇完呀嘛...
我都 loop 咗幾次啦...
聽日唔理咁多架啦... 未睇都照講... 唔好話我劇透

真係有熊貓 email 黎問我拎碟先算啦...
不過我唔係9 up架... 肯send email 俾我既話我真係會送...

時間過得真係快....
三年前既今日原來出咗呢兩張 teaser...

好青澀

當初靠髮色認人
熊貓=啤粒
遲啲2隊隊長熟左呢到啲芯就...

柱現-容仙-初瓏 九一隊長line
本年度我最期待的畫面

有生之年見到佢地3個做朋友 死而無憾

睇住劇透呀

出咗成日囉喎...
唔係十五分鐘都未睇完呀嘛...
我都 loop 咗幾次啦...
聽日唔理咁多架啦... 未睇都照講... 唔好話我劇透

真係有熊貓 email 黎問我拎碟先算啦...
不過我唔係9 up架... 肯send email 俾我既話我真係會送...

我未睇
我屋企都放左十幾隻開左 十幾隻未開係到

當初靠髮色認人

呢位巴打未見過你喎,歡迎
熊貓=啤粒

本年度我最期待的畫面

agger 三個都
今集團綜好很正
白菜真係老人家尼 鍾意曬太陽
熊同車厘又係on99咁 笑死
熊貓=啤粒

本年度我最期待的畫面

agger 三個都

做左frd呢到啲芯啤就會光明正大咁芯架啦
今集團綜好很正

94line真係悲劇
團綜真係睇得好辛苦 集集都得15分鐘 要等幾多日先出完
今集團綜好很正

94line真係悲劇

94兩個都唔鍾意曬太陽 宿舍佢哋兩個間一定黑媽媽
今集團綜好很正

94line真係悲劇

94兩個都唔鍾意曬太陽 宿舍佢哋兩個間一定黑媽媽

廢青房長期拉窗簾
團綜真係睇得好辛苦 集集都得15分鐘 要等幾多日先出完

電視版會將3集合做1集
熊貓=啤粒

本年度我最期待的畫面

agger 三個都

做左frd呢到啲芯啤就會光明正大咁芯架啦

依加已經係光明正大咁芯架啦
車厘笑聲中毒
94line真係悲劇

如果係玩英文既話承歡係未會尾晒機
車厘笑聲中毒

仲有車厘d 尖叫聲…
團綜好正
未見過佢哋咁興奮

車厘笑聲中毒

仲有車厘d 尖叫聲…

好正
仲要笑到扒係度
去秦國重著咁厚
真心呢幾集都超高汁
特別係熊同忙內玩捉迷藏
結果漏洞百出......
Wandy 連18+出埋都贏唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞