[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (36) - Red Flavor 五連冠粗卡

1001 回覆
23 Like 2 Dislike

$M 你係得既....
三周年特別小卡....

$M 你係得既....
三周年特別小卡....

佢肯出我肯課

$M 你係得既....
三周年特別小卡....

買滿30000won先一張random

係30000won 會有 1 set, 1 set 入面會有三張

係30000won 會有 1 set, 1 set 入面會有三張

好似有2個方法
一個買滿30000won野就一張random
一個就30000won 1 set, 1 set 入面會有三張

好似有2個方法
一個就30000won 1 set, 1 set 入面會有三張

以我既理解就係30000 won 會有 1 set
唔使急既... 上ebay 淘寶收算啦...
https://youtu.be/sV84XfXORZ8

留名等睇癡線佬同承歡合唱

好似有2個方法

依D實好炒得
三週年粗卡
繼續三年又三年

依D實好炒得

我諗二三百一張實走唔甩...

好似有2個方法

依D實好炒得

儲週邊既可以博下

高祖又黎料啦....

I luv啤啤
我永遠都咁愛你哋 永遠都係你哋嘅bb

依D實好炒得

我諗二三百一張實走唔甩...

得聽日有得換?

I luv啤啤
我永遠都咁愛你哋 永遠都係你哋嘅bb

到咗419 係未轉幾隻字就可以再用返句嘢?

得聽日有得換?

聽日開始到換完為止
今日個節目好似有提寶劍喎

高祖又黎料啦....

出特別卡
三周年粗卡

得聽日有得換?

聽日開始到換完為止

聽日去韓國 係咪所有sm週邊鋪頭都有架 定係要去sum先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞