[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (36) - Red Flavor 五連冠粗卡

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
成個人好薄

瘦歡營養不良…
成個人好薄

瘦歡營養不良…

係咪我問題我覺得歡歡幾靚
又好charm
又好charm

肥返少少會仲好睇!!!
成個人好薄

瘦歡營養不良…

又好charm

講靚係靚 但瘦到見骨真係太誇張啦
肥肥地有啲肉仲好睇啦
不過韓國果邊之前話佢肥可能攪到唔會再肥
成個人好薄

瘦歡營養不良…

又好charm

肥肥地有啲肉仲好睇啦

以前點計都唔算肥

肥肥地有啲肉仲好睇啦

以前係條腿粗少少啫... 其實都唔係肥
RR嘅承歡最靚,而家瘦到好擔心佢

你講多次

啊啊啊啊啊
我d鼻血呀!
成個人好薄

瘦歡營養不良…

又好charm

肥肥地有啲肉仲好睇啦

以前點計都唔算肥

係影出嚟塊面好腫
泰國嗰陣嗰個承歡真係可以堪稱完美
之後成個團綜我點頂

唉... 佢仲要口講話無事... 唔覺得自己好瘦...
我真係好驚有一日承歡會暈咋...

你講多次

我意思係當時嘅承歡肥瘦適中,絕無唔尊重高祖嘅意思

唉... 佢仲要口講話無事... 唔覺得自己好瘦...
我真係好驚有一日承歡會暈咋...

之後演唱會勁辛苦,真係驚佢頂唔順

超靚

你講多次

我都係講下笑啫
不過今次cb真係個個紙板人咁
聽到live都好似攰左
concert仲要冇得停咁唱

你講多次

我都係講下笑啫
聽到live都好似攰左

我覺得dumb dumb個時最靚, 我都係個時因為佢入坑

你講多次

我都係講下笑啫
聽到live都好似攰左

我都最擔心佢地體力
宜家得翻一個月都無
真系唔知佢地夠唔夠時間操fit
平時出show連續跳完兩三首個個都喘都講唔到野

你講多次

我都係講下笑啫
聽到live都好似攰左

我都最擔心佢地體力
宜家得翻一個月都無

咪係 前排聽live見到熊唱得好攰咁
$M迫佢地減到猜晒肉咁 邊有力呀
睇到心都痛埋
Con應該唔會出現奪命rundown嘅 攞佢哋命咩
Con應該唔會出現奪命rundown嘅 攞佢哋命咩

諗起承歡係con唱마지막 사랑就正

話說各位啤粒有冇 FF 佢地演唱會唱咩歌好??

唔知有冇五人版 BN 睇呢....

話說各位啤粒有冇 FF 佢地演唱會唱咩歌好??

唔知有冇五人版 BN 睇呢....

男團歌

你講多次

我都係講下笑啫
聽到live都好似攰左

我都最擔心佢地體力
宜家得翻一個月都無

咪係 前排聽live見到熊唱得好攰咁
$M迫佢地減到猜晒肉咁 邊有力呀
睇到心都痛埋

諗起上星期音銀熊仔拜更慢唱到bridge喘哂
差D以為會唱唔到睇到都我一額汗
好彩最後都頂過左
連中間拍掌聲都入埋咪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞