[紀錄粉碎機 300助攻+800入球]世一美斯球迷討論區(54)

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
原來今朝有波踢😅😅
講起fifa排名,記得之前朗迷話美洲盃冇含鳩量嘅其中一個原因就係因為南美國家fifa排名低,點知google返先發現提子16年啲對手嘅排名仲低,一po上去之後朗迷唔係即刻收嗲就係即刻唔認朗(一起底就發現勁多迷朗comment嗰隻
係Enzo / Mac 無得出
絕對係
放眼世界都係world class, 但又無乜人講中場會提起佢咁

佢有球小禁區内空龍唔入
最叻嗰陣踢蛆狗所以wfc
下次國家隊又幾個月後了
對面個尋飛頭龍門都撲左九球 禁區內7次saves

Lo celso 5次key passes 3次big chances creation
好似158了
https://twitter.com/psg_chief/status/1640890533873610753?s=46&t=0F2EmXPFYzCMybmX6Tyyww

講真 留低Paredes 同Xavi Simons
叫Lo Celso 回巢
點睇都Fit 過Vitinha Renato Fabian 同蘇拿

甚至我覺得靴狗同老母呢啲都無而家呢堆咁騎呢
希望天使可以keep到2024美洲盃
嗰球是但一個港超前鋒走十次十次都入
佢去巴塞好似唔使適應咁同美斯又friend
又係呢啲無厘頭數據入得過百球得小貓三兩隻
With a World Cup 得一個
起唔到身睇so sad
前年啲人仲討論緊好難過一百球 點知真係過到
又串我朗
佢地已經瀕臨絕種
請珍惜朗狗
美洲盃好似仲係78球左右
19年如果贏到歐聯我直頭想剪vidal個頭
剩係2022年一年都爆左18球出嚟

之前Daei 個109球紀錄真係覺得遙不可及
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞