[紀錄粉碎機 300助攻+800入球]世一美斯球迷討論區(54)

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
不嬲唔想佢留PSG
呢隊西波真係早執早著
唔撚係巴塞去到最後一刻先話續唔到要佢走
一撚定去左鏝度踢輕鬆足球
下面comment

PSG are never going to be a serious club, but they served their purpose. Allowed Leo to stat pad a few trophies and got him warmed up for the World Cup, which he won by beating France.
講得啱呀
想返巴黎旅行嘅時候順便睇美斯咪就係理由

足球上嘅嘢擺明係鳩搞㗎啦

但係商業開發 所謂新市場 我覺得PSG好識玩喎

至於噓唔噓 美斯都係wfc 一班Ultras比盡一千幾百條柒頭

以前尼馬都係咁比人噓咪又喺度嘆世界
麥巴比係陀地咪唔噓

講真都三十六歲 喺度hea 下
專心玩多陣國家隊咪仲好

當初加盟psg 嗰陣都係咁諗㗎啦
但我想話Renato 都表現好過Vitinha
起碼果斷啲 要比要射都好 對抗又強啲
Vitinha永遠甩甩咳咳要傳唔傳要射又唔射咁
包皮上季未續有比人唬
呢隊波就算啦,都準備星散
回家啦
咁樣俾人踩台法 正常人都唔會再續啦
佢依家只係想開開心心踢波,班撚樣就boo
如果西甲肯開綠燈就一定回家
好隊友其實有,只係少,有個仲休養緊
Btw佢同麥巴比都仲係fd緊
只係班賤種球迷差別待遇搞到麥巴比同美斯要成日拎出嚟比較
尼馬成日俾psg 噓,佢慣曬話當喺客場踢
成隊巴塞都叫緊佢番嚟啦
但真心唔想佢番巴塞
美斯一開始當巴塞係永遠嘅家,但班人唔係,咁樣扯爛曬塊臉,而家就叫人番嚟。同嗰啲次撚次都拎住「家」依個概念情勒,然後關鍵時刻就當你臭四嘅支那人有閪分別
Btw都係睇美斯決定,但真·唔想佢番去巴塞
尼馬個心態係 你地繼續噓 我繼續高薪 唔會走 留到27年
依家先4月,講下家都仲係言之尚早

啲新聞起碼煲多幾個月

同埋點解大家覺得佢會回家?
都要有頭家你先有得回依家仲邊有家,翻去有咩意思
都好大機率唔會續,美斯除左對賤種之外邊有可能會被人噓。你話唔影響心情都假啦,留係到好似等打靶,佢都講明仲想開開心係歐洲踢波,本來佢係巴黎都已經住得唔自在而家又俾人踩台,睇下夏天點啦。只要西甲肯開綠燈,以美斯既性格唔可能唔會回家
鹿含嘅支持?有

全地球應該得返鹿同尼馬會支持
返巴塞咁契弟嘅行為 任何一個男人都唔應咁做啦
因為呢度本身九成係疤狗囉
佢踢邊我咪支持邊
除左佢返疤狗之外
如果佢返疤狗你會點
咪唔再出現波台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞