[紀錄粉碎機 300助攻+800入球]世一美斯球迷討論區(54)

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
班法國人唔想見到美斯錦一拍兩散囉 去邊遲啲先算 睇到都眼冤
歸家啦
美斯見到米蘭大炒歐洲最強拿坡里 會唔會想黎米蘭玩轉意甲
cls堂堂球王肯嚟你psg踢你執撚到啦仲敢噓
美斯而家去邊到踢都係打養生波架啦,仲留係psg幫你賺錢???
你同我講托柒咩

我擺明係自撚私廢事去第度睇先想佢留低㗎啦 尤其咪撚去英國添

同埋你講得好啱㗎 多哈嗰邊都心中有數識分莊閒 續約都係在乎美斯肯唔肯之嘛 講真 續定唔續 你覺得班Ultras有咩影響力先

TWICE(美斯ver)
2020年去撚左鏝就未必有美洲盃同世界盃個運勢了
我言出必行呀話你聽

幫手狙擊朗狗囝都唔再做添呀
如果拿狗同碧基都走左之後先翻去呢?
根本唔關美斯表現事
就咁睇班法撚會場場噓9美斯
CLS 加盟頭果一季PSG好似收入7億歐
影響力咪就係搞到而家美斯踢得唔開心囉
佢今時今日名成利就踢波只求開心姐,留係呢到踢得唔爽已經冇必要留低
至於你話班撚樣對美斯冇影響佢就唔會唔謝票直接走啦
呢個真係癲條友琴日點會踢得好過美斯美斯琴日講緊5個key passed加傳個靚單刀俾包皮 條友最多叫防守落力啲(都係廢)
至於平時最差有乜可能係座騎
係你班球迷覺得佢唔開心咋嘛

夠可以話佢笑笑口嗰陣都唔知係咪笑9緊班法國佬傻鳩啦

仲有以前不嬲都唔greet fans 㗎啦 一向都無呢個習慣
你搵個得47個follower嘅人來睇就幾離譜嘅意見都會有啦
傷害已經造成

疤狗當日過完人一棟而家成日想R人回家

就算唔再係Laporta 當家作主都唔係好下得啖氣啦下話

都係嗰句 唔續psg 都唔撚好返巴塞比人搵笨柒啦
十足啲abusive parent 咁
Ching呢個兜得有啲隔硬喎

子非魚,焉知魚之樂。我地唯一判斷佢開唔開心就係睇佢表情,肢體語言估架啦,點睇美斯係psg踢得都唔算特別開心啦。同埋當美斯真係笑笑口係笑法國佬傻鳩,咁都代表佢係注意到班撚樣啦,將心比己冇啦啦有人屈鳩你拖累球隊唔通會好爽咩

加上美斯一開始係有跟隊greet球迷嘅,由boo佢開始先場場直走唔謝票姐,好難唔會聯想到因為班仆街搞到佢唔爽喎

你話你私心為自己方便想佢留psg我都理解,而家psg擺明有班友係唔尊重你偶像喎,唔明點解你要幫佢地兜班友冇影響到佢心情

照你講美斯返疤就係契弟行為,唔通留係鈀就係男子漢大丈夫行為?而家啲法國佬擺明噓鳩你喎,再幫佢地賺錢唔犯賤咩

(利申:唔想佢返疤,佢去是但一隊波都冇所謂,根本全世界冇其他球迷會咁唔尊重)
與其話係班球迷
不如話影響到佢係球場上嘅事
但係 球隊踢得唔好個個球員都會唔高興㗎啦

唔續約真係好閒 唔好成日老屈我支持佢續約先得㗎
最多咪去少個地方

噓佢嗰班人都係比錢入場 買飛買波衫都係入球會袋
何來幫班噓鳩佢嘅法國佬賺錢

仲有佢老友尼馬夠成日比呢班撚樣噓
好明顯就係wfc 㗎啦

講到尾佢真係走 都只係因為呢隊波唔係有心搞足球而係鍾意出名嘅啫
Well咁我就將噓佢嗰班球迷同所有法國佬一體化嘅
美斯留係鈀絕對係益撚左鈀,無論財政同歷史地位都係,如果官方唔開口制止咁disrespectful嘅行為就真係唔好留啦。

另外題外話其實我覺得尼馬係鈀俾人噓其實又唔係球迷錯哂佢每逢阿妹生日就傷我係球迷都睇佢唔撚順眼
享利又講嘢 比堤又講嘢

唔啱不如考慮下另一隊佢哋踢過嘅波?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞