[紀錄粉碎機 300助攻+800入球]世一美斯球迷討論區(54)

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
都幾明顯見到佢踢得唔開心
佢屋企人宜家已經好少主場去睇波
美斯老婆之前仲因為美斯比球迷boo搞到喊
美斯咁緊張屋企人點會冇影響到佢
屌 美斯離隊啦 雖然我都好撚憎巴塞主席 但好明顯巴塞球迷係識珍惜美斯

雖然佢同麥總踢法係好夾 但都拎左世界盃 都無謂仲為左歐洲賽成績留係呢隊西波 真係抵psg拎唔到歐聯
希望MMN一齊走
其實麥巴比都比法撚噓過,之前轉會一事
洛基去佢偶像隊波皇馬啦
達蛇
我講摩納哥啫
唔怪得法甲搞左咁耐都係咁撚廢 班法國佬跟本就唔撚識波
競技層面返巴塞一定係好事
可以做返球隊核心
可以留喺歐洲比賽

而家一來冇其他大球會可以落班
二來其他球會係咪俾你做核心真係成疑
返巴塞又踢撚到嘔血 肯定無得養生足球返阿根廷
以為轉去法國隊tim
咁就可以踢最有含鳩量嘅歐國盃
仲可以踢盧森堡 立陶宛 列支敦士登呢啲歐洲足球豪門
Come Arsenal la diu
https://twitter.com/messimx30iiii/status/1643256079248240641?s=46&t=9RwEBke3tnasGNMoy03z-A
其實呢隊閪波既球迷以為自己球隊好撚高檔?
又吹風
正正就係我之前講嘅
法國非洲佬
呢班友一向當自己大曬
https://twitter.com/psg_report/status/1643335864372674568?s=46&t=9RwEBke3tnasGNMoy03z-A
其實啲法媒都幾on9
又吹到多哈唔想要messi
又話要求太多人工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞