[紀錄粉碎機 300助攻+800入球]世一美斯球迷討論區(54)

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
反觀 葡萄牙 巴西 法國
左中右 乜人都有

所以完全唔明啲朗狗仔點得出阿根廷人腳好嘅結論
葡萄牙個隊長廢咁多
因為阿根廷踢得出個體系有紀律唔係踢個人
班朗狗仔就成日將拎到冠軍=人腳好格硬拉埋嚟講
好鍾意enzo又靚仔又好波又係美迷
de paul都好型成個保鏢大佬咁款
世界盃四強

稱得上人腳好嘅都係得法國一隊

阿根廷論牌面
唔計美斯嘅話咪就係一堆二線兵

迪馬 柏利迪斯 比PSG放棄
迪保羅 馬體後備
艾華利斯 曼城後備
牌面上最勁就係L馬天尼斯 國米正前

其餘中後場全部踢二線球會

好彩今年唔受足協影響 死都用啲阿甲仔
唔係就會變咗 美斯+二線球員+阿甲仔
又阿甲仔
Julian同Enzo 如果世界盃係正常開波時間咪真真正正嘅阿甲仔囉
揀d有料出歐洲踢既阿甲仔 冇咩問題
揀d成廿幾三十歲人重踢緊阿甲既阿甲仔先係有問題
enzo可惜在而家踢緊下游球會
最諷刺係另外唯一一個係大會正選級嘅L馬踢到幾廢吓連正選都冇埋
為咗吹C朗係咁架啦,冇咗佢獌聯會降班都講得出啦
史sir有料
L馬以前唔係咁的,世盃小組第二場開始食屎食到依家,懷疑對天藍色敏感
條友後備出黎都叫可以拉開下防線
入唔入就一回事
但奪冠影相佢瘋狂攝鏡真係搞唔撚掂
個人認為咁佢都有功勞嘅 八強最尾一球十二碼佢入
同埋決賽第三球佢攞得好靚 佢出到嚟威脅即刻多左
如果唔係佢根本冇可能比到美斯執雞 好彩而家贏咗姐 佢Miss 嗰啲chance
都係令到美斯數據冇咁靚姐 同埋拉唔開比數踢得辛苦啲

佢都帶傷去踢 不過遲啲正選應該都係蜘蛛仔
咁都要離間 你唔屌埋lo celso揸住盃影相
過人14助攻得5點做未來球王
佢外圍賽是幾好的
因為正常有腦既/識波既 都唔會迷朗
邊有離間
當你整wallpaper個陣就會發現L馬d動作真係好撚搶fo
圖?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞