BTS金泰亨致敬張國榮

532 回覆
1380 Like 54 Dislike
韓國月台識員嚟
巴打都有返咁上下年齡
香港娛樂文化係香港人先唔鍾意姐

星馬泰、日韓台都有好大影響力
死廢青黎抽水
呢隊野連份工都唔尊重
唔好同我講咩珍惜
成日大大聲乜嘢世一世一onL99又bad taste 又井底之蛙
好正, 閒閒地一個月台職員都有58M followers
王家衛 早期個幾套係韓國好撚受歡迎
我愛你呀金泰亨BB
以前80-90年代,追星風氣同而家有D唔同,以前鍾意就追到底,各自有各自fans,好少可去到譚詠麟同張國榮fans果種鬥爭,甚至有聞仲出手打過,呢D真係本少數,以前無論鍾意紅歌手、冷門歌手又好,都好少見會踩其他fans,你有你鍾意張國榮,我有我鍾意夏韶聲,佢鍾意張立基都仲得,唔會話對方偶像D咩,尊重係果個年代係好普遍

但而家變哂,踩少D已經係友善態度,追星應援好似係錯一樣,要懶清高先型,批評得越大力就越表現自己一樣
我插泰亨都唔插佢女友
Jisoo我可以
我迷Jung Kook 非v粉 睇頭版啲留言就見香港幾多非理性/ 盲反韓嘅on9 韓國一線都分享/ 崇拜香港80年代嘅音樂人legend 咁都可以屌扮leslie / 我地F F太多 唔係話有定冇taste 但代表音樂真係一種universal language

哥哥佢人唔喺度 但佢嘅靈魂冇走到 真正地流芳百世 影響住唔同世代嘅人
借post順便讚下佢隊友Jimin首主打幾好聽
British Hong Kong 出品
呢條片本身韓國人upload 之後俾人report左咁解
明白!你都好熟悉
因為佢係宋子傑
香港有d韓大媽開的餐廳,佢都貼一牆係哥哥的poster,一邊韓星
公關嘅野係咁咖啦贏得嗰個地方嘅人嘅芳心
這個 MV 好高質素! 環球有心!

建議你揾 leslie ' salute ' 的碟來聽,好正!
希望姜B豚音cover
80年代韓國仲玩緊軍政府, 當時韓國藝能界又柒又老土, 例如當年最近韓國比較紅嘅歌手趙容弼, 戴住副圓框大眼鏡成個咸濕阿叔伯父咁, 歷史原因南韓又冇追捧日本嘢, 結果香港野即刻紅到爆炸 特別哥哥咁高水準
https://youtu.be/S0kM-9JXG8g
真係好誇張,韓國人迷張國榮好似仲勁過香港人
BTW, 殘體莫屌
姜濤食撚屎, 連啲二三線好似黃凱芹, 車尾燈都見唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞