BTS金泰亨致敬張國榮

532 回覆
1380 Like 54 Dislike
車銀優好似唔多夠自信
成日都仲好似個小朋友咁
雖然好cute,但唔會係幻想對象
哥哥日本紅(你可以話有人識)就係因為霸王別姬
有娛樂圈中人唱衰佢都好落力
佢哋可能唔知哥哥死嗰陣已經四五十歲
以為佢後生但有佬味
我隱約記得當年佢過身時日本嗰邊好哄動,
上年疫情文華樓下我見到大馬歌迷送花牌,好有心,今年個花牌情況應該回復疫情前,除非又被人話非法集結

1970-1980 鬼佬band咪又係全部後生play boy feel
David bowie
佐治童子, David Bowie 唔係 playboy 就係玩妖艷
黃飛鴻
陳淑芬有構思過開間, 招請fans幫手, 但可能太多複雜細節難搞, 之後冇左跟進
who
係咪譚伯D fan屎?
03年後佢响訪問節目臨走前仲送左錦鯉比佢, 言語間心中有愧, 哥哥不計前嫌。
另外, 周海光响903節目有感, 其實哥哥唔似(你地)咁講既, 點解(你地)咁話佢...
蘋果娱樂版就任何人都寫臭咁 哥哥2000年演唱會畀人插到體無完膚 , 蘋果應該有好大責任
歷史因素 日韓世仇 要韓國好流行日本嘢唔係咁容易
蘋果娛樂又真係好仆街嘅
英雄本色佢地新年一定會播
其他三大應該都會做街客聽學友
蘋果日報1995年先至創刊喎!

在此之前哥哥被唱衰抹黑更加離譜, 去問吓80s有留意娛樂圈新聞既人可以証實。
華Dee 唔係比人扑左個頭先嘔血咩?
概括咁寫啫, 反正就係就死同埋要嘔血
87年/89年參加過東京音樂節, 開始打開日本市場, 但真正令日本人刮目相看, 應該真係覇王別姬, 受矚目程度令佢復出後可以响日本開演唱會

https://youtu.be/H2rurLdrIxQ
團伙
As a student, RM had an IQ of 148 and scored in the top 1% of the nation in the university entrance examinations for language, math, foreign language and social studies.

學霸
Bts 王道,佢咪侷住扮cute 囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞