BTS金泰亨致敬張國榮

532 回覆
1380 Like 54 Dislike
成個人類發展趨勢就係咁

係一件好事
睇回答吧1988 第一集開頭就知張國榮當年係韓國有幾紅
佢真係鍾意睇藝術會行世界各地美藝館會買藝術品收藏,仲借比自己國家做展覽
韓國都話佢對韓國文化遺產同歷史懷有深厚感情,為國外保護同推廣韓國文物做咗好多貢獻,感激到頒個保護文化遺產獎比佢
咁有錢咩佢
果個年代真係紅,但依家韓國年青人都識佢,係勁
諗起早兩星期睇佢西班牙訪問

佢話佢仲未財務自由
可能係買太多藝術品嘅關係
韓國每年都重映幾次哥哥電映,频密度分分鐘高過香港
打錯:電影
韓國奴隸制度
In 2011, Jungkook auditioned for the South Korean talent show Superstar K during its auditions in Daegu.[8] Though he was not selected, he received casting offers from seven entertainment companies. He eventually chose to become a trainee under Big Hit Entertainment after seeing RM, now his fellow band member and leader in BTS, perform.[8

全靠rm
日韓都好尊重歐洲三大影展
咁哥哥做過一套拎金棕櫚獎嘅 受東亞以至世界關注都正常
最初係東京 馬尼拉
之後東京 香港
而家就東京 首爾 上海 廣州 新加坡
計樣都屌打啦 混血皇子
其實靠殖民主
如果唔係殖民主 只靠香港人邊可以做到咁
菲律賓咪一樣靠殖民主行先過亞洲其他國家
一換左自己管就收收地皮
香港足球就係咁
夠高 公子哥兒feel
如果放落而家韓國 應該係李*炳*憲

劉華太牛佬feel
郭富城就mk舞男
其實歐美都鐘意以前嘅香港
唔係點解歐洲三大影展拎咁多獎
Cyberpunk又咁hit
不過呢首都係原唱好聽d
講真我覺得講創作空間 當時香港仲高過日
煞科

近代有祝君好

https://youtu.be/H5m-y3jdFy4
纏綿遊戲仲有係改編貝多芬

Btw韓文原版唱功好勁
https://youtu.be/CeFMhbE9u3E
等於上世紀六十年代有香港人去菲律賓做家傭
而家掉轉
其實應該冇乜人會唔鍾意舊香港
除咗班不斷拆招牌,喺瘟室長大嘅高官,連香港喺外國人眼中特色係乜都唔知
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞