BTS金泰亨致敬張國榮

532 回覆
1380 Like 54 Dislike
泰亨我覺得係父母鍾意,影響佢
咁當然英雄本色都成日會播,但阿飛正傳應該佢真係好鍾意
藍色生死戀
哥哥迷/環球應該再開返間俾fans懷緬下
開咖啡店唔夠翻炒舊碟咁好賺
而家跑馬地間教堂會唔會好多阿豬媽去打卡
好似佢有出韓文歌吸fans

不過靚仔成咁有啲癲,仲要夠高

佢哋係唔係只睇第一輯,二三好似都唔紅
假如愛有天意
leon ,真係靚到顛
貼多張gif先

可惜城醒遲爆紅,又唔夠高,所以已過左最佳時機去韓國,四大天王Leon 城醒係我心中並列靚仔
殷志源世紀末出道,個樣都係香港除
可能郭富城啲戲鳩啲,啱啱去search d gif都有諧星feel
佢天生無公子哥兒嘅氣質
黎明好符合我心目中偶像嘅定義,永遠都好似遙不可及咁

我反而唔明劉德華有咩咁靚仔,好似四個入面最多fans?
間嘢本身哥哥自己開
我記得係兌現返89演唱會票尾可以換杯咖啡飲嘅承諾
華仔好多師奶fans, 我童年係90年代,著過嘅兩件童裝t shirt,一件係劉華,另一件係黎明,兩件肯定係我阿媽買㗎啦。證明黎明當年紅得快到已同劉華平起平坐。
我估應該都有埋張學友同城醒t shirt, 但師奶唔啱,唔夠入屋
同感但我覺得leon多fans d
https://youtu.be/9n7csOdnAXI

呢段片好搞笑
嗰期好興告別樂壇,好彩佢之後出返來
不嬲王家衛啲戲係香港就冇乜市場
又要揾d無唱功嘅翻唱哥哥d歌,唔好咁侮辱啦
2000年左右即佢阿媽離世後, 向家人透露患上抑鬱症, 又有胃酸倒流, 影响錄音工作, 所以後期令佢身心都好幸苦
你真係太睇少張國榮係亞洲級數 連韓國人都聽
冇記錯有集RUNNING MAN係BACKGROUND有播過張國榮嘅歌
咪即係依家既車銀優
青靚白淨夠高大
我反而係睇韓綜先知哥哥係韓國咁紅,以前最多覺得佢除左大陸外,最盡都係檔南亞,歐洲就因為霸王別姬有人識,但唔係紅
但我始終覺得韓星化妝脂粉味太濃,哥哥leon 呢啲公子哥兒啱我口味啲
性格有關係, 亦遺傳左阿媽既抑鬱症。
但係來自娛樂圈既壓力都唔少。自80s開始已經被'有心人'不斷抹黑、唱衰, 受恐嚇(收到刀片/溪錢等)引退, 90s復出後同性關係被唱, 傳聞佢有人'照住'先可順利復出!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞