[網球] ATP & WTA 討論區 (42)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
如果順風順水22+ gs比人叫goat
會唔會痴線fedal 祖粉話佢係weak era 唔計
細牛打波呢個年紀好全面好好睇
咁好難避免有人專登抽秤嘅但係大多數人到時會識睇
從來只有某人在乎是否goat
手腳唔痛再講
費拿祖粉傾掂邊個係山羊先再講下件喇 有排
等睇細牛22+
費袓兜粉大和解
首先要唔傷
World No.1 and defending champion Iga Swiatek was forced to withdraw from the Miami Open ahead of her second round match with a rib injury. She'll also miss Poland's Billie Jean King Cup tie next month.

Iga唔打Miami
少左好多分….. 不過都仲大拋離saba 😂 不過如果French open 都早出局就危了..
睇來真傷喎
吳易丙好波下輪對Schwartzman
小矮人而家廢左好多
咁有機會round 3 🧐
同樣加拿大出世,同樣有羅馬尼亞血統
同樣又係十八九歲拎過一次美網冠軍
捧杯之外嘅GS,同樣最叻都係入過一次R4
連今場比賽著嘅衫都同樣係湖水綠
不過Andreescu點都似樣過Emma,起碼捧杯時係世界第四,跟住嗰年仲keep到top 10之內,而除咗美網仲有兩個career titles,宜家排名亦高出Emma一倍
細佬呢排成日有新相真係J撚死人
外表方面真係GOAT
無圖
宜家嘅Thiem想贏1 set都難
Elena呢場R1啲表現簡直來回地獄又折返人間
對面唔係自爆型選手 開波回波又穩
佢自己就無數咁多errors
Elena呢場R2啲表現簡直來回地獄又折返人間
對面唔係自爆型選手 開波回波又穩
佢自己就無數咁多errors
直落兩盤番屋企
睇落吳易丙都係indoor hard啱佢多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞