[網球] ATP & WTA 討論區 (42)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
間中一兩球呢D拎嚟剪片highlight就有用啫
問題係佢關鍵分從來唔會穩定
梅總又贏
開始想play on呢個surface?
見到TB都估到結果係咁
細佬真係要搵個心理醫生診下 領先就會鳩到平手 TB出埋MP就會鳩到輸埋為止 十場有九場都係呢種情況 好撚嚴重
細佬唔想贏都無計 但梅撞到屎屎邊會夠打
見到要打set3已經想訓 都估到細佬又要發作
難得有得serving for the match又直接比梅總love game追平
跟住捱到TB都估到係咁上下 拎到個matchpoint就直接連輸幾球輸埋場波
鍾意細佬但真心唔明點解一到呢D位佢就撞邪咁款 次次都係咁 好厭
5-2變5-6以為萬屌成材/連燈燈力強勁
點知最後都要輸返
睇番highlight
細路miss左兩個serving for the match

梅總牛逼
懷疑佢傷未好返, 加上好似落雨後打容易輸
細牛原來好大兜
史一反手都輸
單反抬頭
尋日啲footwork 差到
瀨係傳統,其實好老土
December 21st, 2021 - WTA announces suspension of events in China

April 13th, 2023 - WTA lifts suspension of events in China
While we do not regret our decision on the suspension, the WTA and its members feel that now is the time to return to our mission in China. We are hopeful that by returning more progress can be made.
https://www.wtatennis.com/news/3147537/the-wta-to-resume-tournaments-in-china-this-fall
佢仲要set 2 &3 都 serve for the match + tiebreak match points x 2 + 係史上最憎clay 嘅梅總 都可以倒輸 佢係重要關鍵分嘅把握程度太低 好難有slam 🥺
梅總太全面
梅總要加冕首個泥地冠軍
關鍵分方面已經唔係衰心態 直頭係有心理病
屎:am I a joke to you
梅總:Yes of course
你個梅總真係以後都要留鬚 唔知點解靚仔勁多
以前唔留鬚成個串串貢阿叔咁 而家浸成熟佬味愈睇愈頂唔緊
我反而喜歡佢留少少so啵

不過我最喜歡佢性格好funny同埋比人有大佬感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞