[網球] ATP & WTA 討論區 (42)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
咪係
copy and paste
又唔fc
唔記得添
希望Ryba做第十二個
唔好燈
今次對重炮大師姐K娃
重申多次 奪冠心水罪人ryba 一個無表情一個長期 幾夾

想佢贏多啲title啫之前成日輸final
尤其上次AO燈力太強反輸埋俾Saba
講漏一個,so what?
你日日喺度鳩up,講廢話,有冇句句fc?
贏 蒙地卡羅+馬德里+羅馬
贏 Canada/Monreal+ Cincy

呢兩個仲難
nadal試過
洗拿 細牛兩個都好撚勁
Nadal
2010 Clay 贏 Monte-Carlo+Madrid Open+Rome+FO
2013 Hard 贏 Monreal+ Cincy+ USO
仲顛啦
goat
梅總 罪人 H2H 5:0….
梅總高一線 仲要今年神勇 3 titles 2 F(計埋miami)
呢兩個真係可以做新rival 好好睇
平時牛哥d波一面倒都冇咁專心睇 今場真係J死我
我睇左頭先now636半全場精華咋..有cut左少少
但牛哥今日一發大跌 似SF sabalenka 果場😂
將來大把機會
細牛既aggressive對罪人既沉穩 加埋兩個進步咁快 撞埋一齊真心精彩
上年場uso仲能顛
打法問題 當然可以再執好啲既 兩個都係極高侵攻性 見對面撐到個陣就會想去盡d 失誤就會浮出嚟
希望決賽同樣高汁 雖然h2h成隻雞咁 不過罪人今鋪都一樣帶住好態入final
如果佢兩個有多啲穩定性 之後果三個GS 都好大機
梅總已經開定香檳
你就開心喇 你個梅總唔洗又6362
時也命也 又邊個估到Cirstea 爆冷掃左Saba Ryba 都可以叫定香檳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞