[網球] ATP & WTA 討論區 (42)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
司徒夾帶
90後依代其實都幾撚辛苦,都坐穩已經有三個上緊黎拉佢哋落嚟
如果罪人贏估佢或者rune是但一個贏champion
盧恩乜水
90後VS00後 真心一睇就覺得00後贏硬
四強就當爭冠軍
屎屎出道個期評價都幾高 而家拎到一個GS就當佢贏
前有三個goat,後有三個後起
梅添起碼都叫有隻美網,另外兩個就淨係試過gs決賽領先2-0俾人反cup
下 仲未有咩 以為有一次😂 佢成日咁高調 成個網球model / 男明星咁 😂
公道講梅總依然係未來可期
屎去到今年都打唔贏老祖繼續做雞 真係唔值得拎
細佬就唔洗討論啦
添有細屎冇嘅gs
梅總今年US open 下年 AO 有機啦 今年hard court 幾無敵 贏埋祖
梅總慢地抽中細牛嗰啲就冇乜機會了
澳網情有可原
法網2-0被祖反cup就真係搞唔掂,話曬泥地都算係屎強項
多野講+黑人憎同有冇料兩回事廁所大法,煩膠老豆加埋一堆新聞 唔方唔高調啦 佢自己都幾想出位 有做埋youtuber
啱啱今日先串美國clay court
Rune
佢有啲似7784 太串 麻麻佢😂
AO final前佢好好揪 一見老祖就腳仔軟
泥地佢的確有成績 但法網大熱從來未輪到佢 睇好佢0GS
細牛太成熟 罪人太沉穩 baby太小學雞
佢同Zverev 成名都早過梅總好多
一個拎master冠軍 一個係出道無耐就贏祖牛

可惜而家兩個加埋都係冇GS
細牛啲eq先係top player嘅重要條件,反而係佢個身體可唔可以support 到佢嘅打法會影響到佢成就去到邊個位置
但AO對住祖有邊個唔腳仔軟
AO決賽對祖同法網決賽對兜冇咩分別
細佬有年終賽和奧運金牌,masters 都算好成績,算好過屎屎好多啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞