[網球] ATP & WTA 討論區 (42)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
老實講Pegula應該要贏straight sets
但係佢自爆咗 都冇去爭
所以覺得佢到咗頂 年紀唔細同埋心病好嚴重
比上不足比下有餘就係pegula寫照
美國網球今時今日係需要d衝擊既
贏到心病最撚嚴重個位 0title forever
美國女明顯睇coco啦
男我就唔知了
原來小哥達都係00後一員 成日以為佢廿中
美國女仔好似冇男仔果邊咁有望GS winner … 女仔最top 已經係coco pegula …..
iga 同佢差唔多年紀….
兩年多少少😂 足夠令Coco 永遠冇GS 如果佢兩個之後成日互對 H2H Iga 6-0 all straight sets 🙃
ryba見到iga就會上哂電 唔知點解

牙祖1月澳網岩岩champ完吹撚到打細牛3成機會都冇
月巴打其他較低rank嘅球手就要打3 sets,或者要TB,
對Iga 就 6-2 6-2
要GS真正對決先有結果,而家邊個講都係鳩估...

500/1000 贏到祖又未必代表GS都贏到祖,祖又可能GS 再上演 2 sets down倒贏 (舊年溫網QF對Sinner)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞