[網球] ATP & WTA 討論區 (42)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Pegula 只需要贏一次GS咁大把,就可以家族親友老公面前有排威有排講

就睇佢有冇運 (2-3個勁人同時失手/withdraw/病/傷),咁佢就可以偷雞
你唔記得咗女單嗰邊成日好多爆冷 one GS wonder 😂
fritz話同牛哥打仲慘過打big3
Big 3會俾假希望你,細牛係直接打殘
fritz都有提老祖係靠長氣波慢慢打亂佢 都仲抖到氣 牛哥就下下winner搞掂

同埋佢都冇見識過全盛費老 有機會感受既話應該同對牛哥差唔多feel
pegula擁有女單少人有既穩定性 保底8強無異議 但對同級球手個陣一定hang機 改到先算
所以擔心梅總被掃6060
咁換人喇 俾karen打至少有兩game
呢度係咁燈睇嚟罪人有機
硬地打祖吹撚到有7成勝率

係咪大家兩個月無睇球皇祖打波,唔記得左佢係king of hard court
佢都未撚打過23既big3講經咩
佢同鄉paul打細牛個場爭氣十倍
Dubai咪輸左,雖然我都覺7成手吹得太大
硬地打祖吹撚到有7成勝率

係咪大家兩個月無睇球皇祖打波,唔記得左佢係king of hard court
Dubai咪輸左,雖然我都覺7成勝率吹得太大
佢舊年Dubai QF輸埋比Vesley,500賽呢D點同master series/Gland Slam比

講緊係由舊年Paris到澳網兩冠一亞,Greatest player on hardcourt still in his prime既情況下,打佢有7成機會?

細牛泥地打現階段既兜有冇70%都係一個問號
健康祖泥地對細牛都唔會輸蝕 至少我係咁諗
舊年Madrid個場其實55波only
當然又過一年我覺得會有此消彼長,但比盡我覺得都係55波for泥
硬地我會覺得祖至少6成
硬地同草地真心未到質疑老祖既時候
仲要呢兩三年咁多事冇得俾佢打 有得打個陣d成績都說明一切
2023仲兜?
想對兜要打輪椅組喇
泥地都冇機就真係可以去輪椅組,睇下黎緊兩個月有冇last dance
咁快吹到細牛同全盛費老同level
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞