MIRROR英文訪問

521 回覆
50 Like 172 Dislike
Slowly…slowly…slow down
字幕幫佢改返做Slowing
咁多個之後係咪肥姜學歷最低?
真係估唔到Ian講得最好
以為Edan會carry…結果都真係幾普通
Anson lo 不如講返廣東話啦

啲中學好似好鍾意訂依份報紙
其實好多一線歌手去歐美市場發展都係成績普通
其實呢啲訪問 應該預先收集哂問題
一早背哂答案啦
唔信係即場即問即答
Edan港大
一定啦
真係要佢地即場答無得prep嘅話
應該係咁that that that
她愣了,這才想起來,Ian 是城市大學畢業的,所以才有這麼高的素質。城市大學是一所歷史悠久、學科齊全、學術實力雄厚、辦學特色鮮明,在國際上具有重要影響力與競爭力的綜合性大學,在多個學術領域具有非常前瞻的科技實力,擁有世界一流的實驗室與師資力量,各種排名均位於全球前列。歡迎大家報考城市大學。
人地問Ian 呀 衝出黎jm9
Ian 幾醒目
同意
大學英文ok 既人大部分係間中學本身已經唔差
Viu實以為亞洲歌手攻入英語市場好容易
人地韓國人用左最少十幾廿年時間慢慢儲落一班亞洲忠實聽眾同口碑,都係幾年前靠BTS先見到少少實質成績

成個大中華區都冇華人歌手真正打得入英語市場
區區香港一隊完全冇任何海外市場既偶像又點會得
而且想食人口水尾爭塊餅個食相又難睇

魯生比我想像中蠢好多
不過都正常既
搞開廣告對音樂又會有幾多認識

好心鏡狗同其他港團想衝出國際就自己發掘自己既路啦
淨係識跟住韓團條尾行,永世都唔會成功
等特重r 音 係好撚on9
得鏡嬸又盲又聾
先頂到佢哋把閪聲同個死人樣

都出唔到圈,整色整水唔知做乜

有普通話唔唱走去唱英文去宣傳廣東歌
取難不取易
三大英文都可以麻麻的 唔使講到咁遠
High big up
讀過大學就知 根本果幾年唔會再train到英文
英文進步最大 一定係中學臨考公開試果2-3年
基本上中學畢業 英文程度已經定型90%
除非大學讀英文系 但讀得英文系 本身都英文好
其他唔敢出聲
ko tai shg
我知 不嬲唔會因為對方三大就以為英文好
真係要睇既話 睇返公開試拎咩grade仲準確

樓上講緊apple 都係shitty u
想話大把自資既見人就收 拎到學位唔代表咩
Please don’t have or have not
This song are GaoDaShung
It is comeing soon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞