[2023 #19] 連登巴膠怒屌屎水A線瘋狂加價50%專區

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
86K要減班了?
咁bravos啲新聞稿就唔好話自己唯一中標巴士公司啦,面皮厚過地殼先寫得出
吾城
馬市上810有幾多海皮未落先

唔係想取消咩,唔跟時間表嘅
咪更加少人搭
馬市同沙市合併後同86k重疊到
屎水啲BBI係咪冇計過時間
點解可以啱啱好送車尾
唔係搭咗第一程嘅話就落咗地底
出市區個條可以改經耀沙街烏鐵錦英馬市恒康街至原線,再拉至西九站廣東道,改名281D。87D全日拆做87D/81D/287C,87C改頌安經馬南亞公角沙公紅梅谷大埔道彌敦道漆咸道南至紅磡站,81D改跟87C前RDP走線,再改至海庭及維港灣,87D由81D至獅公紅梅谷再跟87C至紅磡站。81C/281X全日合拼再拆做81C/281C,
281C跟281X至獅公再跟281D至西九龍站,81C飛沙田,再改至海庭及維港灣。281B加經廣黃,水泉澳,愉翠,一城,改經乙明博康新田圍青沙後跟281D至西九站,281A加經水仔改經乙明博康新田圍車公廟渡船角。287X加經廣黃,愉翠,一城,濱碩,富麗豪,新田圍,秦石,改經大埔道後跟287C至紅磡站。
屎水BBI 不嬲都係當施舍比你啦
屯公出觀塘 259D 258D 62X聯合撚狗到站
點睇
沙田線拉落大圍 經源禾濱景掛
cls 東廊入隧道果個位咁早就塞車5點都未到喎
應該960拉上兆康站北,960P全日,係960S時間外兜丹桂村富泰新墟,改名963,取代P960。
搭左第一程都可以落地底
狗屎係聯合到站呢方面係有落工夫
以前930轉5B 10 好似平得一蚊, 真係行街專心啲都執得返
41 45 九碼開, 以前多數係貴車行先咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞